Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Jason Morgan stopper i Aalborg Pirates
  - 05/02/19

  Jason Morgan stopper i Aalborg Pirates


  På grund af svigtende resultater har bestyrelse og direktion i Aalborg Pirates A/S besluttet, at afbryde samarbejdet med cheftræner Jason Morgan med omgående virkning. 
   
  Med 11 nederlag ud af 17 kampe har vi over en længerer periode ikke præsteret optimalt. Den sportslige sektor har arbejdet intenst på forbedringer og nu må vi desværre konstatere, at det ikke er lykkedes, at bryde den formnedgang vi har set over den sidste periode, udtaler administrerende direktør Thomas Bjuring
   
  Nuværende assistent Garth Murray overtager roret som cheftræner. Garth har et godt tag i truppen og har været med omkring holdet i mesterskabssæsonen og indeværende sæson.  Ronny Larsen fortsætter i sin nuværende rolle som assistenttræner og sportschef, og sammen vil de gøre alt for at lykkes med at komme tilbage på rette kurs og få holdet til at sprudle igen.
  For at styrke det sportslige setup tiltræder 1. divisionstræner Kasper Knudsen i funktioner omkring holdet i den resterende del af sæsonen, ligesom der arbejdes med tilførsel af yderligere kompetencer.   
   
  Potentialet i denne trup har ikke ændret sig på nogen måde. Vi besidder stadig en af de bedste trupper i landet og ambitionen er at forsvare vores mesterskab, udtaler Thomas Bjuring.

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.