Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Sidste kamp inden landsholdspausen
  Mike Larsen - 31/01/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Så er det tid til den sidste kamp inden landsholdspausen, hvor vi har tre spillere med det danske landshold. Højbjerg tvillingerne og Thomas Spelling er udtaget til landsholdet, og det bliver meget godt med en del spillere hjemme, så der kan trænes på de situationer, der er meget vigtige.

  Herlev kommer på besøg denne fredag aften, og kigger man på historikken, så har Pirates vundet alle fire kampe i ordinær tid. Så udfra det parameter, så bør det blive til en sejr, fredag aften, men Herlev er et hold, der har drillet Pirates en del. Kampene har været meget tættere end de fire sejre til Pirates.

  I onsdags blev det til et nederlag på 1-4 mod SønderjyskE på hjemmebane i en kamp, hvor Pirates endte med at få sendt et par spillere tidligt i bad. Der blev kæmpet lidt i perioder, men ellers så lignede det ikke det hold, som vi så tidligere på sæsonen, hvor der blev hentet point i Champions Hockey League.

  Julian Jakobsen og Sebastian Brinkman var ude med skader i onsdags, og Mikkel Højbjerg og Spencer Humphries blev sendt i bad tidligt, så deres sager skal sandsynligvis omkring disciplinærudvalget inden aftenens kamp. Så det er muligt, at de også er ude til kampen, men det vides først i løbet af fredagen.

  Alle mand i hallen og støt drengene på isen med tilråb og støtte. Drengene ved godt, hvis det ikke går godt, men det er der, at de har brug for publikum.

  Har man ikke set highlights fra onsdagens kamp endnu, så kan de ses herunder. Der er også interview med assistenttræner Ronny Larsen.
   
       


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.