Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Kamp om vigtige point mod SønderjyskE
  Mike Larsen - 29/01/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Final4 er slut, og selvom det ikke blev til en pokal, så var der masser af liv og glade dage i og omk ring Bentax Isarena. Der er nu igen fuld fokus på Metal Ligaen, hvor Pirates i øjeblikket ligger på 3. pladsen med ét point ned til Frederikshavn, mens der er fem point op til aftenens modstander, SønderjyskE.

  Kan vi tage sejren over SønderjyskE, så vil afstanden være formindsket i toppen af Metal Ligaen, og 2. pladsen vil være indenfor rækkevidde. Det kunne tyde på, at Rungsted er smuttet lidt væk med 1. pladsen i toppen af tabellen.

  En uge før Final4 mødte vi også SønderjyskE, hvilket skete på udebane i Frøs Arena i Vojens, hvor det endte med et nederlag på hele 6-0. En kamp, hvor der ikke var meget, der fungerede for Pirates. Den plet skal vaskes af trøjen, og 3. pladsen skal forsvares, og hvis der ikke kommer point på kontoen, så lurer lokalrivalerne, Frederikshavn White Hawks, i kulissen til at overtage 3. pladsen.

  Til Final4 var Julian Jakobsen tilbage på holdet, hvilket gjorde, at det kun var Sebastian Brinkman, der var ude med skade. Der er ikke noget nyt omkring skader eller lignende til onsdagens kamp mod SønderjyskE.

  Giv drengene alt den støtte, som de har brug for, så de kan overkomme SønderjyskE og rykke tættere på 2. pladsen i tabellen.

  Der er kampstart kl. 19.00 i Bentax Isarena, og kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside med diverse statistik.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.