Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates ude af Metal Cuppen
  Mike Larsen - 25/01/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Til aftenens anden semifinale var det Rungsted Seier Capital, der tog mod Aalborg Pirates. Lodtrækningen til semifinalerne gjorde, at Rungsted er hjemmehold med de fordele, som det enebærer, og derfor var det Pirates, der spillede i deres normale hvide udebanetrøjer.

  Til kampen var der comeback til Julian Jakobsen, der ellers var meldt ude af kampen i diverse medier op til kampen. Det gav noget mere bredde på Pirates, der også havde ændret en smule i kæderne til kampen. Pirates havde fået sat Julian Jakobsen tilbage sammen med tvillingerne, mens Mike McNamee var rykket i kæde med Thomas Spelling og Cam Braes.

  Der var masser af fart fra begge hold til kampen, og det var Aalborg, der måtte tage kampens første udvisning, da Ronan Quemener holdt for længe på pucken, hvor han havde mulighed for at spille den videre.
  Det powerplay fik Rungsted dog ikke noget ud af, selvom de var tætte på at sende pucken ind bag Quemener. Pirates var ligeledes tæt på at komme fri til en god mulighed.
  Masser af chancer i begge ender af isen, hvor Pirates var tæt på i flere omgange. Pirates kom til flere gode gennemspillede chancer, mens Rungsted i flere omgange var tæt på, men efter en chancerig 1. periode var det stadig målløs.

  Den anden periode har aldrig været Aalborgs kop te med enkelte undtagelser, og det var ikke heller ikke i dag. Rungsted startede godt, og kom frem til flere store muligheder. Nikolaj Krag-Christensen sendte pucken på overliggeren, og dommerne skulle lige ud at tjekke tv-billederne for at være helt sikker. Der var dog ingen tvivl om det, og stillingen var stadig 0-0.
  Det var Rungsted, der kom foran, mens pucken hoppede rundt i Aalborgs zone, og det var Tim Daly, der sendte pucken mellem benskinnerne på Quemener, der var kommet lidt ud af position. Under fire minutter senere tog Pirates' defensiv sig en mindre blunder, og Joachim Holten-Møller kunne let skøjte ind og sætte pucken højt. Rungsteds medrejsende fans havde en fest, men da Pirates kom i deres første powerplay i kampen, så levede hallen mere op i Pirates' ende. Mikkel Højbjerg var først på en returpuck foran Thomas Lillie, og han sendte pucken sikkert højt i nettet.
  Pirates kom til flere gode chancer, men pucken ville ikke det sidste stykke over stregen i slutningen af perioden.

  Pirates kom ud til 3. periode i jagten på en udligning, men i stedet for var det Tyler Fiddler, der kom afsted mod mål, og han sendte pucken sikkert i nettet bag Quemener.
  Så begyndte der at komme en del udvisninger, hvor dommerne ellers havde ladet spillerne gå til den i den første del af kampen. Det udnyttede Pirates til en reducering ved Kelin Ainsworth, der sendte pucken i nettet fra blueline til sin første scoring i Pirates-trøjen.
  Pirates satsede mere og mere, og det gav muligheder bagude, hvor Rasmus Thykjær Andersson kom alene mod Quemener. Han sendte pucken over mål, og da den kom hoppende tilbage foran mål, så var Nikolaj Krag-Christensen først på pucken og kunne score til 4-2.

  Med lidt over to minutter igen af perioden tog Pirates deres timeout og satsede uden Quemener. Det gav ikke nogen chancer, men i stedet kunne Mattias Persson sende pucken i det tomme net efter en fejl på blueline. Tiden løb af klokken, og Pirates er dermed ude af denne sæsons final4, og finalen kommer til at stå mellem Frederikshavn White Hawks og Rungsted Seier Capital. Den spilles i morgen, lørdag eftermiddag kl. 14.30 i Bentax Isarena.

  Kampfakta:
  Rungsted Seier Capital - Aalborg Pirates 5-2 (0-0, 2-1, 3-1)

  23:40 1-0 Tim Daly (Tyler Fiddler, Simon Fredriksson)
  27:12 2-0 Joachim Holten-Møller (Charlie Sarault, Tyler Fiddler)
  32:33 2-1 Mikkel Højbjerg (Thomas Spelling, Spencer Humphries) PP
  41:14 3-1 Tyler Fiddler (Nikolaj Krag-Christensen) SH
  52:12 3-2 Kelin Ainsworth (Mike McNamee, Thomas Spelling) PP
  54:19 4-2 Nikolaj Krag-Christensen (Rasmus Andersson)
  58:05 5-2 Mattias Persson (Robin Bergman) EN

  Udvisninger:
  Capital:
  6x2 min.
  Pirates: 5x2 min.

  Tilskuere: 4212
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.