Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Flot comeback i 3. periode var ikke nok
  Mike Larsen - 22/01/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Aalborg skulle bruge tirsdagens kamp mod Odense som opvarmning forud for weekendens Final4 arrangement, der skal spilles på hjemmebane i Bentax Isarena. For Odense skulle man have noget hurtigt pletrens efter søndagens nederlag på hjemmebane til netop Aalborg.

  Hos Aalborg var der en ændring i truppen, og det var, at Nikolaj Carstensen var tilbage på holdet, mens Nicolai Eriksen måtte tage plads på tribunen. Julian Jakobsen og Sebastian Brinkman var stadig begge ude til kampen. Hos Odense var man uden topscorer Yannick Vedel og Vojtech Komarek, hvilket svækkede Odenses offensiv til aftenens kamp.
  Inden kampen blev Ronan Quemener, der startede på bænken i aften, hyldet som december måneds spiller for Aalborg. Nikolaj Carstensen blev hyldet for sine første 100 kampe i Aalborgtrøjen.

  Publikum blev vidner til en stor nedtur efter to perioder, hvor det var Odense, der havde teten og en føring på 0-3. Aalborg kæmpede sig tilbage til 3-3 i 3. periode, men måtte se to scoringer, korrekt annulleret, i overtiden, mens Odense skøjtede til Fyn med sejren efter straffeslag.

  Begge hold havde muligheder i powerplay i 1. periode, men det var Odense, der scorede periodens eneste mål efter en fejl af Aalborgs backer ved blueline. Søren Nielsen sendte pucken sikkert i nettet efter en 2mod0, hvor Jakob Wittendorff blev noteret for assisten. Jesper Wulff, der startede kampen, var chanceløs i situationen.
  Odense havde kampens første par powerplay, men det var Aalborg, der havde mulighederne, hvor Mikkel Højbjerg og Tobias Ladehoff sled sig fri i hver deres situation, men begge gange var Teemu Seppänen sejrsherren i den direkte duel.
  Kort tid efter Odenses føringsmål havde Emil Marcussen en stor chance for at udligne, og han havde fået afdriblet Seppänen, men han fik sendt baghånden forbi målet. Aalborg havde et par muligheder i powerplays mod slutningen af perioden, hvor Thomas Spellings hammer fra blueline sneg sig forbi stolpen efter en styring.
  0-1 efter 1. periode, hvor Aalborg var en del i Odenses zone, men det var Odense, der scorede periodens eneste mål.

  Aalborg sendte masse af pucke mod mål i 2. periode, men det var Odense, der scorede målene. Først var det Jonas René Hansen, der kom alene mod Jesper Wulff, og pucken blev sat højt i målet. Muligheden kom efter en fejl på den offensiv blueline, hvor Lasse Bo Knudsen satsede for meget for at nå pucken. Små tre minutter tog Aalborg deres timeout for at tale tingene igennem, for det var Odense, der kom lettest til muligheder, og man holdt ikke sine aftaler i begge ender af isen. I samme moment blev Ronan Quemener sendt på isen som erstatning for Jesper Wulff, der havde lukket to mål ind på seks.
  Aalborg fik produceret nogle store muligheder, men hver gang var de chanceløse mod Teemu Seppänen i Odensemålet.
  Med omkring 3:30 tilbage fik Henry Hardarson en længere tur i udvisningsboksen, da han forsøgte at smide pucken i målet længe efter, at dommeren havde fløjtet.
  Mike Daugulis gjorde ondt værre for Aalborg, da han med lidt under to minutter sendte pucken i nettet til 0-3, og kampen virkede på dette tidspunkt afgjort.
  Odense kæmpede heroisk foran eget mål, mens Aalborg ikke virkede til at have midlerne i aften til at komme gennem Odenses defensive mur.

  3. periode var stort set et stort pres mod Odense og Seppänen i målet, og chancerne stod næsten i kø for at blive smidt i målet, men Seppänen spillede en stor kamp. Odense spillerne stod også næsten i kø for at komme til at sidde i boksen, men Aalborgs powerplay manglede i den grad styrmand Jakobsen til at fordele puckene rundt. Det virkede i store perioder meget ideforladt og let for Odense at lukke ned for.
  Da Jeppe Jul Korsgaard bliver hægtet på vej mod mål, og der bliver dømt straffeslag, så var Thomas Spellings forsøg næsten et billede på kampen. Spelling sendte pucken på stolpen, og Odense kunne ånde lettet op.
  Mike McNamee fik reduceret, da han tromlede igennem Odense defensiv, og fik sendt pucken i nettet til reducering, så kunne det ligne et comeback for Aalborg. Det fik ekstra næring, da Specer Humphries sendte pucken direkte i mål fra blueline, mens Aalborg var i powerplay. 7 minutter igen, og publikum begyndte at komme mere med i kampen. Flere folk havde forladt Bentax Isarena efter 2. periode, så der var ikke helt stadig 2212 tilbage i hallen.
  Efter et par icings fra Odense, hvor man ikke måtte skifte ud på, så fik Aalborg lagt et voldsomt pres på et træt Odensehold. Det lykkedes for Jeppe Jul Korsgaard at sende pucken højt i målet fra en rimelig spids vinkel, hvor det først så ud til, at den havde ramt sidenettet, men den ramte ned på isen bag mållinien, og Aalborg var godt på vej til at fuldende deres comeback. Det blev til 3-3 i ordinær tid, hvilket Aalborg skal være mest glad for set udfra aftenens kamp.

  I overtiden var det Odense, der startede med pucken, og havde nogle gode muligheder, hvor Henry Hardarson var tæt på. Aalborg havde en god mulighed, hvor Jeppe Jul Korsgaard sender pucken ind foran mål, men der var ikke nogen modtager på afleveringen. Odense havde god kontrol med pucken, og fik spillet den godt rundt, og når Aalborg havde pucken, så var de klar med markeringerne.
  Mikkel Højbjerg havde pucken i nettet, men dommer Jacob Grumsen annullerede ganske korrekt målet, da den så ud til at være slået ind med hånden.

  Dramatik i overtiden, da Martin Larsen først får en udvisning for holding, og i samme moment slår en Aalborg spiller i hovedet. Den udvisning var han ikke tilfreds med, så han endte med at brokke sig til en udvisning for dårlig opførsel og en matchstraf.
  Mikkel Højbjerg havde igen pucken i nettet, men hornet havde lydt, så målet blev annulleret.
  I straffeslag var der også en smule dramatik, da Sebastian Ehlers scorer på Odenses andet forsøg, da det ser ud til, at Ehlers stopper sit tilløb med pucken helt og skøjter fremad igen. For Odense scorede Søren Nielsen og Sebastian Ehlers, mens det kun var Martin Højbjerg, der scorede for Aalborg.

  Dermed kunne Odense notere en fordobling af point på udebane, og de havde fortjent mere end det. De spillede en god defensiv kamp, hvor de fightede, hvad de kunne, mens Aalborg ikke virkede til at være mentalt tilstede i de første to perioder.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 3-4 (0-1, 0-2, 3-0, 0-0, 0-1)

  12:25 0-1 Søren Nielsen (Jakob Wittendorff)
  24:14 0-2 Jonas René Hansen (Kristian Kragh, Henry Hardarson)
  38:05 0-3 Mike Daugulis (Mathias Thinnesen, Martin Larsen)
  47:59 1-3 Mike McNamee (Martin Højbjerg, Mikkel Højbjerg)
  52:59 2-3 Spencer Humphries (Mike McNamee) PP
  57:14 3-3 Jeppe Jul Korsgaard (Nikolaj Carstensen, Aaron Harstad)
  65:00 3-4 Sebastian Ehlers STR

  Udvisninger:
  Pirates:
  1x10 min. (Jonas Jakobsen), 3x2 min.
  Bulldogs: 1x25 min. (Martin Larsen, 3x10 min. (Henry Hardarson, Kristian Kragh, Martin Larsen), 9x2 min.

  Tilskuere: 2212
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.