Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Pletten skal vaskes af i Odense
  Mike Larsen - 20/01/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Søndag eftermiddag, og Pirates har taget turen til Odense. En kamp, der gerne skulle give tre point, men man må på ingen måde tage let på kampen, for Odense har vist sig som et hold, der kan drille de fleste hold på en god dag.

  Pletten fra fredag aften, hvor det blev til et nederlag på 6-0 til SønderjyskE, skal vaskes væk, og man skulle gerne komme ind til Final4 med et godt udgangspunkt og noget selvtillid i skøjterne og kroppen til de store kampe.

  I denne sæson er det blev til nogle sejre over Odense Bulldogs, men selvom cifrene måske ligner sikre sejre, så skal man passe på med at lægge noget i det. Sejrene er blevet på 5-1 og 5-3 på hjemmebane, mens det blev til en sejr på 3-1 i Odense tilbage i november måned.

  I fredags mod SønderjyskE var Pirates uden Nikolaj Carstensen, Oliver Gatz, Kelin Ainsworth og Sebastian Brinkman, mens Julian Jakobsen udgik efter 1. periode. Der er ikke noget nyt omkring disse spillere forud for eftermiddagens kamp i Odense.

  Der er kampstart kl. 16:00, og kampen kan følges via Metal Ligaens hjemmeside, hvor der bliver opdateret med diverse statistikker.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.