Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Herning venter søndag eftermiddag
  Mike Larsen - 06/01/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Søndag eftermiddag og turen går mod Midtjylland og Herning Blue Fox. Herning besejrede vi i finaleserien sidste sæson, da vi vandt det danske mesterskab, men i denne sæson har vi kun vundet én af de tre kampe, som vi har spillet mod Herning, og det skulle der gerne laves om på til eftermiddagens kamp.

  Herning kommer til kampen med en sejr i Odense i fredags på 3-2, men kampen skulle ikke være så tæt som resultatet antyder. Vi spillede mod Rungsted Seier Capital i fredagens TV-kamp, hvor Das Kapital måtte gå planken ud efter 10 minutter i 2. periode, hvor vi spillede fantastisk, og gik fra 1-1 til 4-1 - godt hjulpet på vej af en badebillet til Rungsteds Morten Jensen.
  Spillet i den sidste halvdel af 2. periode var helt fantastik, og sejren kunne sagtens have været større end det 5-2, som vi endte med at vinde.

  Til kampen i eftermiddag må vi sandsynligvis stadig undvære Jonathan Brinkman og Emil Marcussen, da de ikke skulle være kommet hjem til Danmark endnu. Derudover så udgik Kelin Ainsworth og Jonas Jakobsen i løbet af fredagens kamp, og der er ikke noget nyt omkring dem på nuværende tidspunkt.

  Kampen spilles kl. 15.00 i KvIK Hockey Arena, og kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside med diverse statistik.
   
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.