Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Højbjerg sikrede endnu en sejr i straffeslag
  Mike Larsen - 29/12/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Lørdagens lokalbrag blev indledt med et brag af ild, da Aalborg spillerne løb på isen. Spillet på isen gav også nogle brag, hvor det igen lykkedes for Aalborg at hente en føring på to mål til Frederikshavn for at vinde i straffeslag.
  På holdkortet var der ikke nogen ændringer hos Aalborg i forhold til fredagens kamp, mens Mathias Mølgaard manglede hos Frederikshavn. Det gav et par rokeringer på holdet, mens unge Mikkel Bertelsen var kommet på holdet.

  Der var udsolgt til kampen, og det betød, at der var 5000 mand til kampen, og de blev ikke snydt for en hæsblæsende kamp med masser af chancer i begge ender af isen, og to hold, der fik lov til at spille ishockey, hvor kun de mest tydelige udvisninger blev kaldt. Masser af nærkampe om pucken gjorde, at det ville være de små marginaler, der ville blive afgørende for kampens udfald.
  Kampens begyndelse lignede meget den kamp, der blev spillet fredag aften. Det var Frederikshavn, der var først på pucken, og denne gang kom Frederikshavn også foran. Cameron Spiro lå pucken til rette for Santeri Suistio, der var stødt med frem, og han sendte pucken sikkert i nettet. Spillet bevægede sig fra ende til ende, og det gav muligheder i begge ender, men det var Frederikshavn, der scorede til 0-2, da Cameron Spiro trak ind foran mål, hvor han sendte pucken under Quemener. Målet kom i spil 4mod4, da begge hold havde fået en spiller i udvisningsboksen.

  Aalborg fik kampens første powerplay, men det var Frederikshavn, der havde den største mulighed, men Quemener var klar med en vigtig redning. Aalborg havde en kort mulighed i 5mod3, men det lykkedes ikke med scoring i powerplay. Dog kom reducering, da Julian Jakobsen smed pucken ind foran mål, hvor en helt fri Cam Braes tog imod, og fintede Galansky og lå pucken i nettet. Det fik støjniveauet til at stige med nogle ekstra procenter i en Bentax Isarena, hvor der allerede var en del larm fra de to holds supportere. 1-2 efter 1. periode, hvilket man ikke kunne sige det store til.

  Aalborg kom ud med mere fart i skøjterne og med noget mere fight, og udligningen lå og lurede, da Thomas Spelling hamrede pucken på jernet, men den røg tilbage i spil igen. Russiske Alexander Bugamin blev ramt hårdt og gled ind i stolpen, men efter at have sundet sig lidt på bænken, så var han klar igen.
  Udligningen lurede, og den kom også efter små fem minutter af perioden, da Spelling afleverde til Cam Braes, der sendte pucken i nettet til 2-2.
  Julian havde en kæmpe chance for at bringe Aalborg foran, men en flyvende Christian Mieritz og Tadeas Galansky fik i samarbejde slået pucken ud af spil.
  Den tidligere Aalborg-spiller, David Friedmann, sendte pucken mod mål, hvor han ramte Quemener på hjelmen, og pucken røg i nettet. Hjelmen måtte til en mindre reperation ved matrialefolkene, inden kampen kunne genoptages. Bugamin fik en gylden mulighed alene mod Quemener, men Quemener lukkede ned mellem benene og reddede muligheden. 2-3 efter 2. periode, og der virkede til at komme mere tænding på blandt tilskuerne.

  Aalborg kom mere offensive ud i 3. periode, hvor man skulle jagte en udligning, og der blev også produceret flere gode muligheder, men det var først halvvejs inde i perioden, at der blev udlignet. Thomas Spelling modtog pucken, og han sendte pucken op i hjørnet udenfor Galanskys rækkevidde.
  Aalborg fik en gylden mulighed for at komme foran, da Frederikshavn fik en udvisning for at være en spiller for meget på isen. Dale Mitchell var tæt på at bringe Frederikshavn foran, da han kom alene mod Quemener, men han lukkede sikkert ned for skuddet. Defensiven blev en smule sløset, og det var tæt på at koste, da Kristian Jensen opsnappede pucken, og var tæt på at bringe Frederikshavn foran.

  Kelin Ainsworth sender en tværpasning ind foran mål, hvor Nikolaj Carstensen ikke fik ramt pucken så godt, så den røg direkte ud i hjørnet. Lasse Bo Knudsen tog en udvisning med 2:20 igen, og det var de unge drenge, der kæmpede i store dele af boxplay, hvilket de klarede flot.

  Der opstod forvirring i sidste sekund, da begge dommere fløjtede og pegede på hver deres boks og signalede seks mand på isen. Det endte med, at begge hold fik mand i boksen til afsoning.
  I overtidens første par minutter var det Aalborg, der var på pucken og udover et hug fra Thomas Spelling på overliggeren, så kom man ikke frem til de store muligheder. Da Frederikshavn fik fat i pucken, så kom de til flere større muligheder, hvor Dale Mitchell bl.a. var tæt på at afgøre kampen.
  Det endte uden scoringer i overtiden, og så skulle der straffeslag til, hvor Thomas Spelling og Martin Højbjerg scorede på deres forsøg, mens det kun var Christopher Frederiksen, der scorede for Frederikshavn.

  Aalborg spiller næste gang på fredag 4. januar 2019 kl. 19:30, hvor topholdet Rungsted Seier Capital kommer på besøg i Bentax Isarena.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 4-3 (1-2, 1-1, 1-0, 0-0, 1-0)

  01:17 0-1 Santeri Suistio (Cameron Spiro)
  10:19 0-2 Cameron Spiro (Alexander Bugamin, Simon Grønvaldt)
  17:05 1-2 Cam Braes (Julian Jakobsen, Oliver Gatz Nielsen)
  25:04 2-2 Cam Braes (Thomas Spelling, Mads Falborg Iversen)
  31:38 2-3 David Friedmann (Evan Jasper, Santeri Suistio)
  51:21 3-3 Thomas Spelling (Cam Braes)
  65:00 4-3 Martin Højbjerg STR

  Udvisninger:
  Pirates:
  4x2 min.
  White Hawks: 7x2 min.

  Tilskuere: 5000
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.