Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Dobbelt op på nytårsbrag
  Mike Larsen - 27/12/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  På fredag og lørdag tørner Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks sammen. Først fredag aften, hvor der er kamp i Frederikshavn, mens det lørdag aften er i Bentax Isarena, at slaget skal stå.

  Pirates har kæmpet lidt med det spillemæssige på det seneste, hvor spillet ikke altid har været flydende, som man så det tidligere på sæsonen. Der har været en mindre formmæssig nedgang, hvilket alle hold vil komme igennem, hvilket vi også var i december måned sidste sæson, og der endte det jo meget godt i den sidste ende med The Double.

  Op til den korte julepause var der kamp i Esbjerg, hvor Pirates kæmpede godt, men Esbjerg straffede og udnyttede de småfejl, som vi lavede i løbet af kampen. Det endte med et nederlag på 3-0, hvilket man ikke kunne sætte en finger på. Esbjerg er et hold, der kender godt til, at spillet ikke fungerer i efteråret, men så kommer de stærkt igen i foråret.

  Frederikhavn har hentet den tidligere Pirates-spiller, David Freidmann, og han vil sandsynligvis gerne vise, at det var en fejl, at Pirates lod ham gå. Derudover har de hentet Alexander Bumagin, der kommer med over 600 kampe fra den russiske liga, KHL.

  Der er spillet to kampe mod Frederikshavn White Hawks i denne sæsons Metal Ligaen, hvor det er endt med en sejr til begge hold. Først sejrede Frederikshavn med 2-1 på hjemmebane, mens vi sejrede med 5-2 på hjemmebane små tre uger senere.

  Til kampen i Esbjerg før julepausen var Pirates uden Lasse Bo Knudsen og Nicolai Nielsen grundet skader, mens Jonathan Brinkman og Emil Marcussen begge er med U20 landsholdet til VM, der spilles i Canada i disse dage.
  Der er kampstart kl. 19.30 begge dage, og kampene kan følges på Metal Ligaens hjemmeside, der bliver opdateret med diverse statistikker fra kampene.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.