Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Stimen mod Esbjerg skal fortsættes
  Mike Larsen - 05/12/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Torsdag aften kommer Esbjerg på besøg i Bentax Isarena, og det er Pirates' fjerde kamp på bare syv dage, hvor der har været kampe hver anden dag.
  Senest spillede Pirates i Rungsted, hvor topholdet tog imod, og det blev en spændende kamp, hvor det dog endte med et nederlag i overtid. Det var en kamp, hvor der ikke blev dømt mange udvisninger, og spillerne fik lov til at afgøre det på isen.

  Rungsted startede kampen bedst, og det var ikke ufortjent, at de var foran med 1-0 efter 1. periode, hvor Ronan Quemener reddede os i flere omgange. I 2. periode var det Tobias Ladehoff, der fik udlignet til 1-1, da han var hurtigst over en puck ved den fjerneste stolpe. Da der ikke blev scoret i 3. periode, så kom kampen ud i overtid, hvor der var chancer i begge ender, men det var Rungsted, der fik pucken over stregen til 2-1.

  Nu venter Esbjerg Energy i Bentax Isarena; et hold, som Pirates har besejret begge hold, holdene har krydset klinger. Først med 8-2 på hjemmebane, og siden med 6-3 på udebane, hvor kæden med Mike McNamee og tvillingerne har spillet gode kampe. Så mon ikke, at de tre spillere er sammen i kæde.
  På papiret er Esbjerg et hold, der virker meget skræmmende offensivt, mens defensiven og målmandsposten ikke har vist den samme klasse, som man har set i de seneste sæsoner. Man har dog set flere sæsoner, at Esbjerg flere gange er startet svagt, og så arbejdet sig op mod slutspillet, hvor man så er gået langt i slutspillet.

  I Rungsted var Pirates uden Nicolai Nielsen og Lasse Bo Knudsen i defensiven, men der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i kampen. Ligeledes forventes det heller ikke, at papirerne er kommet i orden på forward Kelin Aintsworth.

  Der er kampstart kl. 19:00 i Bentax Isarena, og hvis man ikke har mulighed for at være i hallen, så kan man følge statistik fra kampen på Metal Ligaens hjemmeside.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.