Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Topholdet venter i aften
  Mike Larsen - 04/12/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Tirsdag aften drager Pirates til Sjælland for at spille mod topholdet Rungsted Seier Capital. Med den triste melding tidligere på dagen omkring Hvidovre Ishockey Fighters' konkurs, så rykkede vi tættere på Rungsted i toppen af tabellen, da Rungsted mistede ni point, mens vi kun mistede fem point for vores kampe.

  I aften er det 3. kamp på bare fem dage, så drengene får spillet en del kampe for tiden. Alle kæder skal arbejde hårdt i hele kampen, hvis man skal have en chance mod Rungsted. Man skal holde sig ude af udvisningsboksen, da Rungsted har et meget farligt powerplay, og man skal holde et vågent øje med Rungsteds to topkæder, hvor især den rene svenskerkæde har været meget stærk for Rungsted i denne sæson indtil videre.

  I søndags blev det til et nederlag på udebane mod Herning Blue Fox på 4-1 i en kamp, hvor man mistede koncentrationen mod slutningen af 2. periode, hvor man havde 1-1, men med fire sekunder igen kom Herning foran med 2-1, og det hentede Pirates ikke.

  Til kampen i søndags var Pirates uden backerne Nikolai Nielsen og Lasse Bo Knudsen samt forward Jeppe Jul Korsgaard. Jeppe Jul Korsgaard er tilbage på holdet efter endt karantæne. Der er ikke noget nyt omkring de andre spillere i forhold til aftenens kamp.

  Kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside, hvor der bliver opdateret med mål, udvisninger og anden statistik.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.