Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Tid til revanche mod Hvidovre
  Mike Larsen - 29/11/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Fredag aften er revanchetid på Sjælland, når Pirates drager mod Hvidovre. Hvidovre er ikke et hold, som vi har gode minder imod i denne sæson, hvor vi først sejrede efter overtid på hjemmebane, og for fire uger siden fik en mindre hockeylektion på 5-1 af et hårdt arbejdende Hvidovre hold.

  Tirsdag aften blev det til en sejr på 4-3 over Herlev, men det var ikke just en let sejr for Pirates. Pirates styrede spillet i de første to perioder, men det var som om, at Herlev kom ud med fuld fart i 3. periode, hvor Pirates bare ville holde føringen.
  Dermed blev 4-1 til 4-3, og Herlev havde flere muligheder for at udligne og bringe kampen i overtid. Det lykkedes ikke for Herlev, og dermed kunne vi tage de tre point og holde en solid afstand til midterfeltet.

  Det blev også til første mål i denne sæson for unge Jonathan Brinkman, der havde fået pladsen i kæden sammen med Julian Jakobsen og Thomas Spelling, og som han har spillet i de seneste kampe, så har han ikke spillet sig ud af kæden på nogen måde. Coach Morgan er dog ved at finde ud af, hvordan kæderne skal se ud, hvor Cam Braes er kommet ind på holdet.

  Der var flere gode nyheder på holdet i tirsdags, hvor Spencer Humphries, Nikolaj Eriksen, Jeppe Jul Korsgaard og Cam Braes var på holdkortet, mens Victor Panelin-Borg var ny på skadeslisten. Dermed var det kun Nicolai Nielsen, Lasse Bo Knudsen og så Victor Panelin-Borg, der var ude med skader i tirsdags.
  Der er ikke noget nyt omkring deres tilstand til fredagens kamp.

  Det bliver en hård lille uges tid, hvor der kommer til at være kamp næsten hver anden dag, så jo flere spillere, der er tilbage på holdet, jo bedre. Fem kampe på ni dage, hvor tre af dem er på udebane på Sjælland.

  Se hiighlights og interviews med den nye candiske forward, Cam Braes, og kaptajn Julian Jakobsen, der kommer ind på en del aspekter af sæsonen indtil videre.
   
       


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.