Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates tabte til Herning
  Mike Larsen - 28/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Til eftermiddagens kamp måtte Pirates skrive endnu to nye navne på skadeslisten, da Nikolaj Eriksen og Martin Højbjerg ikke var omklædt til kampen. Dermed bestod den liste af Nikolaj Eriksen, Victor Panelin-Borg samt tvillingerne, Mikkel og Martin Højbjerg.
  Inden kampens første puck blev smidt, blev Emil Marcussen hyldet for sine første 100 kampe i den røde trøje for Pirates.

  Pirates var lidt sløje i starten af perioden, hvor der blev lavet for mange personlige fejl, men Herning havde ikke marginalerne til at udnytte disse fejl.
  Det blev også til nogle muligheder til Pirates, men man kunne heller ikke udnytte disse muligheder, hvor især Mike McNamee havde mulighederne, men Simon Nielsen i Hernings mål var på sin plads. Jack Walker, der har været en del udskældt af fansene, har spillet sig op, og han kom også til enkelte muligheder. Aalborgs egne drenge kom med masser af fart, og fik også slidt sig til nogle chancer.

  Quemener fik lavet et par store redninger til at starte 2. periode på, hvor Herning let kunne være kommet foran. Herning kom foran efter 3.34 af 2. periode, hvor Ronan ikke helt havde kontrol over, hvor pucken var henne. Den røg over ham i en blød bue i stedet. En personlig fejl fra Mads Iversen fik sendt Herning afsted med to mand mod Quemener, men Quemener leverede en fantastisk redning, da han fulgte med pucken og fik reddet.
  Under en afventende udvisning til Mads Iversen fik Herning scoret til 0-2, da Anders Poulsen styrede pucken i nettet.
  Spillet var haltende, og der var kun sporadiske muligheder til Pirates, hvor man mere fik sendt pucken i maven på Simon Nielsen. Pirates' spillere virkede en smule frustreret med dagens hoveddommere, hvor det virkede til, at der ikke skulle meget til, for at Pirates endte med en spiller i boksen.

  Dommerne overså flere klare udvisninger til Herning, hvilket ikke var noget, der faldt i god jord ved spillerne eller ved størstedelen af publikum. Men spillerne præsterede heller ikke i samme omfang som mod Rungsted, og man kunne ikke sætte en finger på nederlaget.
  Mod slutningen af perioden satsede coach Morgan uden Quemener, og det gav også et godt pres mod Simon Nielsen, men pucken ville ikke i nettet.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 0-2 (0-0, 0-2, 0-0)

  23:34 0-1 Evan Mosey (Kim Strömberg, Morten Poulsen) PP
  29:37 0-2 Anders Poulsen (Zachory Aurelio Torquato, Patrik Madsen)

  Udvisninger:
  Pirates:
  6x2 min.
  Blue Fox: 3x2 min.

  Tilskuere: 2144
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.