Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Sølvvinderne besøger Bentax Isarena
  Mike Larsen - 27/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Søndag eftermiddag kommer Herning Blue Fox på besøg i Bentax Isarena, hvor de er sultne efter revanche for det nederlag, som de fik tidligere på sæsonen, men også for sidste sæsons finaler samt final4 semifinalen.

  Pirates sejrede i topbraget over Rungsted Seier Capitals med 6-2 i en kamp, hvor Rungsted blev udspillet i kampens første tyve minutter, og så blev sejren kontrolleret hjem i de sidste to perioder.
  Sejren var ikke i fare på noget tidspunkt, og dermed fik man lukket hullet til Rungsted, så de kun har et forspring på ét point. Det blev også til et vigtig skridt mod denne sæsons final4, hvor Pirates har et forspring på 10 point ned til Herlev og med bare fem kampe tilbage inden regnskabet gøres op for final4. En sejr i søndagens kamp, og man er næsten sikret en plads matematisk.

  Herning har på papiret et stærkt hold, men det har ikke fungeret for midtjyderne i denne sæson, hvor de kun ligger placeret som nummer 8 med bare 13 point efter 12 kampe. Det er ikke en stilling, der ligner Herning, så det er ikke et hold, der skal tages let på.

  På holdkortet mod Rungsted Seier Capital manglede Victor Panelin-Borg og Mikkel Højbjerg, og der er ikke noget nyt omkring dem til denne kamp.
  Pucken smides i Bentax Isarena kl. 15.00, og hvis man er hurtig, så kan man nå to kampe Aalborg i løbet af søndagen, hvor også byens fodboldhold spiller kamp på stadion - lokalbrag mod Vendsyssel kl. 18.00.

  Pirates TV har fået klippet highlights sammen fra fredagens kamp mod Rungsted, og de kan ses her som en lille appetitvækker forud for kampen.
   
       


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.