Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Topbrag i Bentax Isarena venter fredag
  Mike Larsen - 25/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Fredag aften er der topbrag i Bentax Isarena, når Rungsted Seier Capital kommer på besøg. Pirates kommer med god form for tiden, men det har Rungsted også i øjeblikket.

  Pirates kommer med sejre i de seneste fem kampe i Metal Ligaen, og det seneste nederlag kom faktisk mod netop Rungsted Seier Capital på udebane. Senest blev det til en sejr på 6-3 over Esbjerg på udebane.
  Det var ikke den skønneste 1. periode i Esbjerg, hvor man ikke kunne sige meget imod, at Pirates var nede med 0-2 efter 20 minutter. Men et hurtigt reduceringsmål fra kaptajnen, Julian Jakobsen, tændte en glød i holdet, og gjorde comebacket muligt. Det endte med 6-3, hvor sidste mål blev scoret i tomt mål af Jack Walker, der endeligt kunne slette nullet ved mål i Metal Ligaen udfor sit navn.
  Sejren havde desværre også nogle omkostninger, da Pirates mistede Mikkel Højbjerg i løbet af 2. periode, da han blev ramt højt i hovedet af en albue, mens han var i fremdrift mod mål. Jack Walker fik pladsen i kæden med McNamee og Martin Højbjerg, og han blev noteret for første mål i Metal Ligaen.

  Rungsted hamrer point på kontoen i denne sæson, hvor det er blevet til 10 sejre ud af 12 kampe, og flotte 29 point på kontoen. De fører også Metal Ligaen med fire point ned til Pirates og Frederikshavn, der ligger nummer 2 og 3.
  Pirates og Seier Capital er de to hold i Metal Ligaen, der har scoret flest mål, så der bliver garanteret blæst til angreb, når pucken bliver smidt. Men det er også et par af de hold, der har lukket færrest mål ind, så det bliver en spændende kamp.

  I Esbjerg var Pirates uden Victor Panelin-Borg, mens Mikkel Højbjerg som nævnt udgik i løbet af 2. periode. Der er ikke noget nyt omkring deres skader og omfang i øjeblikket.

  Pucken smides kl. 19:30, så få købt din billet til kampen, så du springer over køen i hallen forud for kampen.

  Se highlights fra tirsdagens kamp mod Esbjerg i videoen herunder.
   
       


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.