Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Turen går til Vestjylland
  Mike Larsen - 23/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Tirsdag aften sejler Pirates mod Esbjerg Havn for at erobere Esbjerg og plyndre tre point til Final4 regnskabet. Det bliver en tæt kamp mellem et par af holdene, der spillede med i toppen af Metal Ligaen, og de ser også ud til at spille med i toppen denne sæson.

  Pirates kommer fra en sejr på 5-0 over Rødovre på hjemmebane, men Pirates har haft et mindre problem på udebane denne sæson, hvor det kun er blevet til en sejr efter straffeslag imod netop Rødovre.
  Esbjerg kommer med en god stime af point, hvor det er blevet til fire sejre i de seneste fem kampe, men deres nederlag kom mod netop Pirates i Bentax Arena, hvor Pirates sejrede med 8-2.

  Esbjerg har ligesom Pirates en god bredde på holdet, og arbejder godt med alle fire kæder, så det bliver tæt i aften. Det bliver de små marginaler, der bliver afgørende. Kommer Pirates ud og skøjter hele kampen, så vil man få en del større chancer, hvilket man så på hjemmebane.

  Mod Rødovre stod Victor Panelin-Borg over i 3. periode, men sejren var hjemme, og han blev sparet i de sidste tyve minutter. Pirates kommmer dermed sandsynligvis i stærkeste opstilling til aftenens kamp.

  Der er kampstart kl. 19:00 i Esbjerg, og der er opdatering på Metal Ligaens hjemmeside, hvor man kan følge med i mål og udvisninger.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.