Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Tyren blev sendt hjem med lussing
  Mike Larsen - 19/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Til aftenens kamp mod Rødovre, hvor der stod vigtige point på spil i forhold til Final4 pokalturneringen. Rødovre ligger nemlig også godt med i toppen af ligaen.

  Pirates kom til kampen uden Mads Iversen, men ellers var holdet i stærkeste opstilling. Pirates kom også godt ud til kampen, og Jack Walker overløb to backer og havde en friløber, men desværre fik han ikke scoret i situationen.
  Det lykkedes derimod for Julian Jakobsen kort tid efter, da han stødte frem tæt under mål og let kunne sende pucken i nettet, og bare fire minutter senere var Piraets foran med 2-0, da Mike McNamee styrede pucken på isen efter skud fra blueline fra Lasse Bo Knudsen.
  Sebastian Brinkman sled sig fri, men kunne ikke bringe Pirates yderligere foran.
  Det blev også til 3-0, da Sebastian Brinkman sendte pucken mod mål, men pucken blev ramt og røg i en bue over Rørth i målet.
  3-0 efter 1. periode til Pirates, hvilket man ikke kunne sætte en finger på.

  Pirates startede 2. periode i powerplay, og det blev også en kort overgang til 5mod3, men det lykkedes ikke at komme yderligere foran. Pirates blev ved med at arbejde meget hårdere end Rødovre, og det gav bonus, da Mike McNamee stod fri foran mål, som sendte pucken sikkert højt i målet. Opspillet stod tvillingerne for, der selv havde haft muligheden kort forinden.
  Kort tid efter burde det have været 5-0, men Julian Jakobsen fik på en eller anden måde sendt pucken over et tomt mål. Han lå også på isen og så ud til at se det komiske i situationen. Kort inden, at perioden var slut, blev det også til 5-0, da Mikkel Højbjerg fintede Sebastian Bergholdt, og hurtigt sendte pucken op i hjørnet.

  3. periode skulle bare overståes uden skader eller karantæne. Den mission lykkedes til perfektion, da man samtidigt lukkede ned for Rødovre, så de ikke fik scoret på Quemener, der holdte nullet for første gang i denne sæson.
  Pirates havde muligheder, hvor især Mike McNamee jagtede sit hattrick, men det lykkedes ikke at få den sidste puck over stregen.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Rødovre Mighty Bulls 5-0 (3-0, 2-0, 0-0)

  03:28 1-0 Julian Jakobsen (Thomas Spelling)
  07:27 2-0 Mike McNamee (Lasse Bo Knudsen, Mikkel Højbjerg)
  18:57 3-0 Sebastian Brinkman (Tobias Ladehoff, Nikolaj Carstensen)
  27:50 4-0 Mike McNamee (Martin Højbjerg, Mikkel Højbjerg)
  39:29 5-0 Mikkel Højbjerg (Martin Højbjerg, Lasse Bo Knudsen)

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Mighty Bulls: 3x2 min.

  Tilskuere: 4030
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.