Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Vigtige point på spil mod Rødovre
  Mike Larsen - 18/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  I aften er det Rødovre Mighty Bulls, der kommer på besøg i Bentax Isarena, hvor tyrene skal sendes hjem til Øen med et nederlag.
  Vi kommer fra et nederlag på 1-5 mod Frölunda Indians i den sidste gruppekamp i Champions Hockey League, hvor vi endte på sidstepladsen i gruppen, hvor det blev til en sejr og et nederlag efter overtid samt fire nederlag i ordinær tid.

  Seneste kamp i Metal Ligaen gav en sejr over Frederikshavn White Hawks på 5-2, hvor Pirates ikke var helt med i den første periode, men så kom de rigtig godt igen. Det endte med en fortjent sejr, hvor Frederikshavn blev lukket ned i de vigtige situationer, og Pirates spillede hele perioden.

  Rødovre Mighty Bulls kommer til Aalborg med en storsejr i bagagen efter, at de tævede Odense Bulldogs med hele 13-4 på hjemmebane. Rødovre spillede en god kamp, mens Odense havde en kollektiv offdag, hvor intet lykkedes for dem. Odense skiftede også målmand efter bare 7 minutter, hvor Seppänen havde lukket tre mål ind på fire skud.

  Pirates ser ud til at være uden skader og mangler til kampen, så det bliver samme hold, der kommer til kamp Rødovre, der spillede mod Frölunda tirsdag aften. Der er kampstart kl. 19:30 i Bentax Isarena.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.