Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates sendt ud af CHL af Frölunda
  Mike Larsen - 16/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Tirsdag blev den sidste kamp spillet i Champions Hockey League for Pirates' vedkommende. Det blev til et møde med det svenske storhold, Frölunda Indians, der tidligere har vundet turneringen to gange. De spillede også mod hinanden sidste tirsdag, hvor Frölunda sejrede med 6-0 på hjemmebane i Frölundaborg.

  Til kampen kunne Aalborg stille i stærkeste opstilling, da man tidligere på dagen havde offentliggjort, at man havde fritstillet David Friedman.

  Pirates var under pres fra første fløjt, ligesom man havde været det i sidste uge i Göteborg. Quemener var i flere omgange en mur, der stoppede alt, hvad der kom mod ham. Men defensiven kunne ikke holde Frölunda fra chancer, der resulterede i mål, da Chay Genoway bragte Frölunda foran med 0-1.
  Pirates fik periodens eneste udvisning, hvilket Frölunda fik udnyttet til 0-2, da Simon Hjalmarsson var først over en puck tæt under mål.
  Pirates kom til enkelte muligheder, og det var især, når tvillingerne var på isen sammen med Mike McNamee, at man var tæt på. Det lykkedes dog ikke i de første tyve minutter, og stillingen var 0-2 efter 1. periode.

  Pirates fik en mareridtsstart på 2. periode, da man efter bare 20 sekunder var nede med 0-3. Ikke just den start, som man havde ønsket sig. Frölunda kørte til tider meget godt på med tempoet, hvor Pirates havde problemer at følge med. Frölunda kom også på 0-4, da Pirates kom lidt for lang frem, og Frölunda slog kontra.
  Pirates fik reduceret, da de kom i powerplay. Det lignede Mikkel Højbjerg, der skød på mål, men det blev noteret som Spencer Humphries. Det kan dog blive rettet efter kampen af klubbens officiels.
  Pirates kom til flere gode muligheder, og kom også i powerplay en enkelt gang mere, uden at man kom frem til de helt store chancer.

  Nede med tre mål inden de sidste tyve minutter, så skulle der store mirakler til, hvis der skulle hentes point i kampen. Der blev kæmpet godt i perioden, men et par udvisninger kom til at gøre udslaget i perioden. Mange kræfter blev brugt, mens man var i undertal, og det var også kort tid efter en udvising, at Pirates kom bagud 1-5. Tim Söderlund var sidste mand på en puck, der hoppede og dansede omkring linien. Kort tid efter kom Pirates igen i undertal, men det lykkedes ikke for Frölunda at udnytte den situation.

  Pirates fik muligheden i powerplay for at reducere yderligere, men man fik ikke sat spillet ordentligt op, så det gave ikke de store muligheder. De sidste minutter skulle bare køres af uret uden skader eller karantæner. Det endte med et nederlag på 1-5, hvilket må siges at være ganske hæderligt mod et af Europas bedste hold.

  Pirates spiller næste gang på hjemmebane allerede på fredag, hvor Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Frölunda Indians 1-5 (0-2, 1-2, 0-1)

  06:31 0-1 Chay Genoway (Gustav Lindström, Ryan Lasch)
  12:04 0-2 Simon Hjalmarsson (Ryan Lasch) PP
  20:20 0-3 Joel Lundqvist (Ryan Lasch, Mats Rosseli-Olsen)
  28:24 0-4 Ponthus Westerholm (Samuel Fagemo, Jonathan Sigalet)
  31:22 1-4 Mikkel Højbjerg (Martin Højbjerg, Julian Jakobsen) PP
  45:46 1-5 Tim Söderlund

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Indians: 4x2 min.

  Tilskuere: 1774
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.