Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Tilbage til Champions Hockey League
  Mike Larsen - 08/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk

  Efter fredagens sejr efter straffeslag ude mod Rødovre, så står den på Champions Hockey League, når Pirates sejler den korte tur til Göteborg, hvor Frölunda Indians tager imod til den 5. kamp i gruppen ud af de seks kampe. Frölunda kommer næste tirsdag til Aalborg.

  Vi har spillet 11 gode perioder i Champions Hockey League, hvor der kun har været en helt skidt periode, hvilket også kostede point i den kamp. Det bliver en svær kamp i Sverige, hvor Pirates skal have en sejr og gerne i ordinær tid, hvis der skal være muligheder for videre avancement.
  Der er kommet tre point ind på kontoen, hvilket vi ikke kan være utilfredse med, når man kigger på gruppen og de modstandere, som vi har spillet imod.

  Frölunda er et par Europas bedste hold, og det bliver noget af en prøve for Pirates. Frölunda har dog ikke fået den bedste start på SHL, hvor de ligger nummer 6 efter de har spillet seks kampe. De har kun spillet to kampe på hjemmebane, hvor det er blevet til en sejr og et nederlag.

  Til kampen er Pirates uden Nikolaj Carstensen og Oliver Gatz ude med skader, hvilket de også har været i de seneste par kampe.

  Kampen starter kl. 18:30, og TV2 Sport sender direkte fra kampen, hvis man ikke har taget turen over til Göteborg.

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.