Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Vi skal blive ud af boksen
  Mike Larsen - 04/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk

  Efter en overbevisende sejr på hele 8-2 onsdag aften i Bentax Isarena, så drager holdet til Sjælland for at spille mod Rødovre Mighty Bulls. Skal mareridtet på udebane stoppes, så har vi haft gode minder om netop Rødovre. Pirates har nemlig vundet de seneste fire kampe i Rødovre, så det er bestemt et godt sted.

  Til kampen mod Esbjerg var Mike McNamee tilbage på holdet, og det gav det ekstra til holdet, for McNamee slog til med fire point via et mål og tre assists. Man så mere af det, der gjorde, at han blev hentet til Pirates forud for sæsonen.

  - De er hurtige, og det tog mig noget tid at blive vant til. Jeg er en playmaker og med de hurtige drenge, så bliver de fri, og så skal jeg bare finde dem. De arbejder altid hårdt, og går i hjørnerne for at grave pucken fri, så vi passer godt sammen, sagde Mike McNamee til Pirates TV efter kampen omkring hans arbejde med Højbjerg-tvillingerne.

  Rødovre har kæmpet noget i de seneste kamp, hvor de har fået et par nederlag. De var tætte på at tage point i Frederikshavn, men det lykkedes i sidste ende for Frederikshavn at tage sejren. Rødovre er dog aldrig et hold, som man kan afskrive i kampene, da de er skøjtestærke og altid arbejder for hinanden.

  Et af de vigtige punkter til udekampen bliver, at man holder sig fra straffeboksen, hvor vi har siddet alt for meget. Boksspillet fungerer godt, men det tærer på kræfter på profilerne, at vi spiller så meget i undertal.

  - Vi har i gennemsnit omkring seks udvisninger pr. kamp og i aften tog vi ni udvisninger. Der er ingen grund til at tage udvisninger i offensiv. Vi må indse, at det kommer tilbage til os selv. Det er en del af spillet, som vi skal have fokus på, sagde coach Jason Morgan omkring antallet af udvisninger.

  Der er intet nyt på skadeslisten, hvor Nikolaj Carstensen og Oliver Gatz stadig er på. Der er kampstart kl. 19:00 i Rødovre, og kampen kan følges på liveopdateringen på Metal Ligaens hjemmeside.

   
       


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.