Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Esbjerg sendt hjem med lussing
  Mike Larsen - 03/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk

  Til aftenens kamp var der lidt gode nyheder, da Mike McNamee var tilbage på holdkortet, men desværre var Nikolai Carstensen ikke med, hvilket Oliver Gatz Nielsen ligeledes heller ikke var.
  Før kampstart blev Lasse Bo Knudsen og Sebastian Brinkman hyldet på isen for 200 kampe i Aalborg.

  Aalborg kom ikke ud med den samme fart, som vi ved, at de har i skøjterne, og derfor var det i starten meget af spillet, der foregik i Aalborgs zone. Quemener disksede op med en stor redning, da Eetu-Ville Arkiomaa kom alene mod mål, men Quemener havde luret ham ud.
  Pirates fik kampens første powerplay, og der var hurtigt gevinst. Jeppe Jul Korsgaard hamrede pucken op i hjørnet uden mulighed for Henriksen i Esbjerg målet. Det blev også til 2-0 ligeledes i powerplay, da Julian Jakobsen sendte pucken i nettet. 2-0 efter 2 muligheder i powerplay - det så ud til, at man havde trænet lidt på powerplay.

  Esbjerg havde også deres muligheder, og de fik også reduceret til 2-1, da Niklas Andersen kom afsted, og han sendte pucken op i det ene hjørne uden mulighed for Quemener. Esbjerg havde også mulighed på straffeslag til at udligne, men Vock missede helt muligheden.
  Pirates fik også en udvisning i løbet af perioden, men her var det Thomas Spelling, der var tættest på efter godt forarbejde fra Julian Jakobsen.
  Mod slutningen af perioden fik Pirates igen powerplay, men størstedelen blev spillet i 2. periode.

  Pirates startede i powerplay i perioden, men det lykkedes ikke at score i powerplay, men Thomas Spelling var tæt på i flere omgange. Esbjerg havde et par gode muligheder for scoring, men det blev til 3-1 ved Mikkel Højbjerg, der let kunne score ved nærmeste stolpe. I samme moment måtte Esbjerg skifte målmand, da Nicolaj Henriksen blev ramt af sin egen back, der gled tilbage.
  Mikkel Højbjerg fik også scoret til 4-1, da han fikst trak pucken med sig, da han fik en aflevering fra McNamee, og Seldrup, der var kommet i mål, blev snydt, og Højbjerg kunne let score. Pirates kom igen i powerplay, og igen lynede Pirates, da Spencer Humphries sendte pucken i nettet.
  Esbjerg fik pyntet på stillingen, da Niklas Andersen sendte pucken i nettet ligesom Pirates blev fuldtallige. 5-2 efter 2. periode.

  Pirates blev ved med at arbejde igennem i alle kæder, og det blev også til tre scoringer mere. Først ved Spencer Humphries, da han tog løbet ind i slottet, og var først på pucken, som David Friedmann sendte blindt bagud. Firsttimede meget sikkert pucken i nettet.
  Siden blev det til 7-2 ved Friedmann, der sendte pucken op i det fjerneste hjørne uden mulighed for Seldrup i målet. Stemningen var i top, og den blev kun bedre, da Mike McNamee ganske fortjent efter en solid indsats sendte pucken op i hjørnet med god trafik foran mål. Det var en kamp, hvor alle marginalerne gik Pirates' vej, men der blev også arbejdet godt for det.

  Pirates spiller næste gang på fredag, hvor turen går til Rødovre, hvor Rødovre Mighty Bulls tager imod. Pirates spiller næste gang på hjemmebane, fredag 12. oktober kl. 19:30 mod Frederikshavn White Hawks.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Esbjerg Energy 8-2 (2-1, 3-1, 3-0)

  05:27 1-0 Jeppe Jul Korsgaard (Mike McNamee, Sebastian Brinkman) PP
  09:29 2-0 Julian Jakobsen (Thomas Spelling, Martin Højbjerg) PP
  11:54 2-1 Niklas Andersen (Christian Wejse, Anders Krogsgaard)
  25:46 3-1 Mikkel Højbjerg (Mike McNamee, Martin Højbjerg)
  28:01 4-1 Mikkel Højbjerg (Mike McNamee, Martin Højbjerg)
  32:44 5-1 Spencer Humphries (Julian Jakobsen, Thomas Spelling) PP
  38:10 5-2 Niklas Andersen (Christian Wejse, Felix Scheel)
  42:55 6-2 Spencer Humphries (David Friedmann, Oliver Anker Christensen)
  56:12 7-2 David Friedmann (Mads Falborg Iversen, Ronan Quemener)
  58:10 8-2 Mike McNamee (Martin Højbjerg, Mikkel Højbjerg)

  Udvisninger:
  Pirates:
  8x2 min.
  Energy: 6x2 min.

  Tilskuere: 2070

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.