Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Pirates skal tilbage på rette kurs
  Mike Larsen - 02/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk

  Onsdag er der en gentagelse af sidste sæsons semifinalebrag mod Esbjerg Energy. Esbjerg er på jagt efter point, og nu skal vi sørge for, at det ikke bliver en god aften for vestjyderne.

  Esbjerg har haft deres problemer i denne sæson med at få point, og har også kun hentet fem point indtil videre denne sæson. De vandt dog senest, da de havde besøg af Rødovre Mighty Bulls. Sejren blev på 4-1, og Marc Derlago scorede et par mål for Esbjerg i kampen. Det var Derlagos første kamp i denne sæson, da han havde en afventende karantæne på fem kampe, inden han kunne spille i Metal Ligaen.

  Pirates spillede i søndags i Rungsted, hvor det blev til et nederlag på 2-4 på trods af føringer på både 1-0 og 2-1. Spillet var ikke det bedste denne sæson, hvor en del afleveringer ikke sad på bladet af medspillerne, men flere spillede virkede også påvirket af det uheld, som Nikolaj Carstensen var ude for.
  Han blev tacklet af Robin Bergman ind i stolpen, hvor spillerboksen slutter. Nikolaj røg i isen og blev liggende meget længe, inden han fik halskrave på, lagt på spineboard og kørt ud på båre. Han var dog med spillerbussen hjem igen, men vi må regne med, at han er ude i længere tid.

  På skadeslisten i Rungsted var backen Oliver Gatz samt forward Mike McNamee, og der er intet nyt omkring de to spillere til kampen.

  Der er kampstart kl. 19.00, og der kan stadig købes billetter på hjemmesiden.

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.