Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Skal ræven pelses i Bentax Isarena?
  Mike Larsen - 27/09/18

      Billede: Bluelinemedia.dk

  Herning kommer på besøg i Bentax Isarena for at få revanche for deres nederlag i finaleserien sidste sæson. Det skal ikke lykkedes for dem, men der er nogle ting, der skal rettes op på, hvis det skal lykkedes.

  Special teams skal fungere hele kampen, ellers er Herning stærke nok til at give problemer. Pirates har taget alt for mange udvisninger i de første kampe i sæsonen, og man skal lige have de fundet ud af dommernes linie i denne sæson. Men man har taget en del udisciplineret straffe i løbet af sæsonen.

  Man har lukket en del mål ind i boxplay, hvilket koster en del kræfter for profilerne, da det som regel også er dem, der er inde at forsvare. I den modsatte ende har powerplayet ikke fungeret optimalt, men vi har endnu ikke været fuldtallige på holdet til denne disciplin.

  I tirsdags var Pirates uden Oliver Gatz Nielsen og Mike McNamee grundet skader, mens Lasse Bo Knudsen var uden med karantæne. Det eneste, der er sikkert, er, at Lasse Bo Knudsen afsoner sin sidste karantænedag. Der er ikke noget nyt omkring de skadede spillere til kampen.

  Der er kampstart kl. 19:30 i Bentax Isarena, og der er stadig billetter at hente på hjemmesiden, så det er bare at få købt og støttet drengene til sejr.

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.