Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Hvidovre besøger Bentax Isarena
  Mike Larsen - 24/09/18

      Billede: Bluelinemedia.dk

  Tirsdag aften kommer Hvidovre Ishockey Fighters på besøg i Bentax Isarena, hvor nederlag mod Frederikshavn, søndag eftermiddag, skal vaskes af.

  Vi har været forfulgt en smule af skader her på det seneste, og det ser ikke meget bedre ud til denne kamp. Defensivt mangler vi Lasse Bo Knudsen grundet karantæne, mens Spencer Humphries og Oliver Gatz Nielsen var ude med skader mod Frederikshavn. Til den defensive liste kunne vi så notere Mads Falborg Iversen, der måtte hjælpes af isen i søndags. Offensivt manglede Mike McNamee i søndags.

  De unge drenge fik en masse istid, og de er vokset meget med opgaven de seneste kampe. De unge drenge i 4. kæden får masser af istid, og coach Morgan sparer dem ikke, selvom det er med faceoff i egen zone mod modstanderens bedste kæde.

  Det endte med et nederlag i søndags mod Frederikshavn, hvor begge hold kan takke målmanden for at holde dem inde i kampen. Spillet var ikke altid optimalt for Pirates, og Quemener var en supermand i målet med flere store redninger, men han var chanceløs på Frederikshavns mål.

  Der er kampstart kl. 19:00 i Bentax Isarena, og der er stadig ledige billetter til kampen, der kan købes her på siden. Ses vi til hockey og tre point?

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.