Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Sparekassen Vendsyssel indtræder i hovedsponsorgruppen.
  - 12/09/18


  Det nordjyske pengeinstitut Sparekassen Vendsyssel øger deres samarbejde med ishockeyklubben Aalborg Pirates og indtræder i hovedsponsorgruppen sammen med Cool East og A. Enggaard A/S.
   
  Sparekassen Vendsyssel steg ombord på piratskibet for tre sæsoner siden, da klubben spillede med et af de laveste spillerbudgetter og den laveste gennemsnitsalder i Metal Ligaen og gør nu positiv status på de tre første år af samarbejdet.
   
  Det har været en fantastisk rejser med Aalborg Pirates og vi er ovenud tilfredse med samarbejdet. Vi har fra starten sat os nogle mål sammen og de er alle blevet indfriet. Aalborg Pirates er en meget professionel organisation, som kombineret med en stærk tilstedeværelse og nærhed har øget vores markedsandele og kendskabsgrad i Aalborg og omegn. Det er helt naturligt for os, at opgradere og vi er stolte af at træde ind i hovedsponsorgruppen udtaler direktør i Sparekassen Vendsyssel, Jan Skov.
   
  Ud over et aktivt samarbejde i forhold til eksponering og aktivering af kunder bliver Sparekassen Vendsyssel nu også en del af CSR-projektet Cool East.
   
  Aalborg Pirates har en meget bred pallette af produkter ud over de traditionelle sponsorydelser i form af eksponering og hospitality. Hos Sparekassen Vendsyssel bruger vi sloganet ”Sund Fornuft” og derfor bakker vi selvfølgelig også op om de sunde initiativer som Cool East bidrager med i Aalborg og bydelen Aalborg Øst, udtaler afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel Bo Bojer.    
   
  Sparekassen Vendsyssel er en markant samarbejdspartner for os og sammen udvikler vi os hele tiden. Sparekassen Vendsyssel har været en trofast og loyal samarbejdspartner gennem de seneste tre år og med forlængelsen på yderligere tre år, indtager de nu også en markant plads i vores strategi og koncept ”Guldjagten”, som skal være med til at sikre Aalborgensisk ishockey i toppen af Metal Ligaen fremadrettet, udtaler adm. direktør hos Aalborg Pirates, Thomas Bjuring.
   
   
  Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:
   
  Adm. direktør Aalborg Pirates, Thomas Bjuring, tlf. 22 47 44 49                                                                                                  
   
  Afdelingsdirektør Sparekassen Vendsyssel, Bo Bojer, tlf. 40 23 12 34

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.