Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates tæt på point mod Zürich
  Mike Larsen - 08/09/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  ILørdag aften bød på klubbens anden hjemmekamp i Champions Hockey League, hvor modstanderne var ZSC Lions Zürich, som Pirates havde tabt til i første kamp efter overtid.

  I truppen var man uden forwards Tobias Ladehoff og Mike McNamee samt backen Nikolai Eriksen, mens backen Mads Falborg Iversen var blevet klar til kamp igen.

  Pirates kom rigtig godt ud til perioden, ligesom man havde gjort mod Vienna et par dage forinden. Masser af fart i skøjterne, og man fik flere gange sat Lions under pres. Pirates fik kampens første udvisning, men det varede ikke længe inden, at man var lige mange spillere på isen, da Lions ganske kort efter fik en udvisning.
  Mikkel Højbjerg havde sammen med brormand, Martin, et breakaway 2mod1, men Mikkel Højbjerg fik ikke kontrol over pucken, og chancen gled ud i sandet.
  Mod slutningen fik Pirates deres første reelle powerplay i kampen, og efter ca. et minut var Mikkel Højbjerg først over pucken foran mål, og han slog den sikkert i nettet til 1-0 til stor jubel i Bentax Isarena.

  I starten af 2. periode gik det stærkt, hvor først Lions scorede i powerplay ved Noreau og ca. to minutter efter kom Lions foran ved Dennis Hollenstein, der sikkert sendte pucken i nettet. Kampen var vendt på hovedet, men Pirates blev ved med at kæmpe for at komme tilbage i kampen.
  Pirates kom frem til flere gode muligheder ved bl.a. David Friedmann og Mikkel Højbjerg, men Pirates kunne ikke få pucken i nettet til udligning. Mulighederne var der, og Pirates arbejdede godt for hinanden.

  Thomas Spelling ser ud til at have fundet noget spilleglæde igen med skiftet til Pirates, og han har næsten indstillet sigtekornet. Denne gang var det en anelse for højt, da han sendte pucken på overliggeren og ud i spil igen.
  Pirates arbejdede hårdt for hinanden, og der blev skøjtet godt fra alle fire kæder. Det var ligefør, at Pirates fik kampen ud i overtid, men Pirates var bogstavelig talt millimeter fra at score i kampens afslutning.

  Pirates spiller næste gang på hjemmebane på fredag 14. september kl. 19:30, hvor Odense Bulldogs kommer forbi Bentax Arena i den første kamp i Metal Ligaen denne sæson.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - ZSC Lions Zürich 1-2 (1-0, 0-2, 0-0)

  17:52 1-0 Mikkel Højbjerg PP
  21:33 1-1 Maxim Noreau (Simon Bodenmann, Drew Shore) PP
  23:26 1-2 Dennis Hollenstein (Phil Baltisberger, Chris Baltisberger)

  Udvisninger:
  Pirates:
  5x2 min.
  Lions: 4x2 min.

  Tilskuere: 1491
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.