Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates fik mindre lussing i CHL
  Mike Larsen - 06/09/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Torsdag aften blev den første Champions Hockey League kamp spillet i Bentax Isarena, hvor modstanderen var Vienna Capitals.
  Til kampen var Pirates uden Tobias Ladehoff, hvilket man dog har været i stort set hele opstarten på sæsonen.

  Pirates kom ud til kampen med rigtig god fart i skøjterne, og man byggede videre på første kampe på udebane. Der blev arbejdet rigtig godt fra alle spillere i alle kæder, hvor Pirates kørte på fire kæder.
  Pirates trak første udvisning, men man lukkede godt ned for Viennas offensiv. Pirates kom også i powerplay, hvor man havde flere gode muligheder, men man kunne ikke få pucken det sidste stykke over stregen til føring.
  Efter spil og chancer, så var det ufortjent, at det var Vienna, der scorede kampens første mål, da Emil Romig sendte pucken i nettet bag Quemener. Det blev periodens eneste mål.

  I 2. periode var der ingen gejst eller fight fra Pirates. Det så ud til, at de kom ud på en halv skøjte, og det kan man ikke mod et europæisk tophold som Vienna Capitals. De udnyttede deres chancer ganske kynisk, og efter 2. periode var Vienna foran med 0-5. En ganske katastrofal periode, hvor der ikke var meget, der lykkedes for Pirates.
  Pirates havde enkelte chancer til Jeppe Jul og Jack Walker, men det var meget sporadisk, som man så på isen.
  Vienna var meget kyniske på deres chancer, når de var inde omkring Quemener, og de spillede deres chancer meget større.

  Pirates var bedre med i tredje periode, hvor det virkede til, at Vienna også var gået et gear eller to ned. Pirates så ud til, at de ville slutte kampen godt af. Peter Schneider fik øget til 0-6 for Capitals, men Pirates arbejdede hårdt for at få slettet nullet ved antallet af mål.
  Pirates kom i powerplay, og her slog man til. Thomas Spelling sendte pucken mod mål, og det lignede, at det var Jeppe Jul Korsgaard, der fik staven på pucken. Thomas Spelling blev annonceret som målscorer, men det kan blive rettet af Champions Hockey League.

  Pirates spiller næste kamp i Champions Hockey League på lørdag kl. 19.00, hvor ZSC Lions Zürich gæster Bentax Isarena. Billetter kan købes på hjemmesiden.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Vienna Capitals 1-6 (0-1, 0-4, 1-1)

  15:22 0-1 Emil Romig (Ali Wokovits, Nikolaus Hartl)
  28:04 0-2 Peter Schneider (Kelsey Tessier, Marc-Andre Dorion)
  31:07 0-3 Matt Clark (Kelsey Tessier)
  34:40 0-4 Andreas Nödl
  38:44 0-5 Peter Schneider (Kelsey Tessier, Andreas Nödl) PP2
  43:00 0-6 Peter Schneider (Chris DeSousa, Benjamin Nissner)
  48:04 1-6 Thomas Spelling (Mikkel Højbjerg, Julian Jakobsen) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  5x2 min.
  Capitals: 4x2 min.

  Tilskuere: 1673
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.