Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Turen går til Wien
  Mike Larsen - 01/09/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  I aften er Pirates kommet til Wien, hvor Vienna Capitals tager imod. Efter det flotte point i Zürich, trods, at man satte en føring på 3-5 over styr, så er der masser af optimisme i truppen forud for kampen i aften.

  Pirates er ankommet til Wien, og Vienna Capitals var et hold, som kaptajn Julian Jakobsen udtalte, at vi kunne drille og måske endda vinde over, da deres hold ikke ser lige så stærk ud.

  Vienna har kvalificeret sig som vindere af EBEL grundspillet, mens de i slutspillet røg ud til de senere mestre fra Bolzano. De har ikke haft den store succes i Champions Hockey League de senere år, hvor de samlet set har deltaget fem gange.
  I 2014/15 og 2015/16 sæsonen kom Vienna videre fra gruppespillet, men de blev slået ud i den første runde derefter. Sidste sæson endte de på sidstepladsen i gruppen, hvilket var en større skuffelse, så de er sultne efter at revanchere det.

  Ingen ændringer i truppen, hvor Tobias Ladehoff sad over i torsdags mod ZSC Lions Zürich, hvilket han sandsynligvis også gør i dag.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.