Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  A. Enggaard A/S indtræder i hovedsponsorgruppen
  Aalborg Pirates - 13/08/18

       
  Efter en fantastisk sæson, hvor Aalborg Pirates sikrede sig det første danske mesterskab i 37 år og samtidig vandt pokalturneringen (Final4) og dermed sikrede sig The Double - forstærkes piratskibet nu med en markant Aalborgvirksomhed i form af A. Enggaard, som indtræder i hovedsponsorgruppen.
   
  A. Enggaard har fulgt ishockeyen tæt gennem mange år og har over de sidste par år fungeret som Cool East partner og på den måde taget stor ansvar og bidraget til CSR projektet Cool East, som har til formål at skabe aktiviteter, synlighed og stolthed ved at bo i bydelen Aalborg Øst.
   
  - Aalborg Pirates har gjort et stort arbejde både på og uden for isen. Ishockeyfeberen har for alvor ramt byen og vi er stolte over, at vi nu kan bidrage endnu mere til, at sporten, ungdomsarbejdet og styrkelsen af Aalborg Øst kan fortsætte. Der er ingen tvivl om, Aalborg Pirates gør en stor forskel, og vi håber, at vi kan inspirere andre til også at bakke op om klubben, udtaler Anton Hessellund – projektudviklingschef A. Enggaard A/S
   
  - Vi ser A. Enggaards indtræden i vores hovedsponsorgruppe som et markant kvalitetsstempel af klubben. Vi er både glade og stolte, men ved samtidig også, at der stadig skal arbejdes hårdt, så de mange gode initiativer og den flotte opbakning vi møder fra byen fortsætter, udtaler Thomas Bjuring – adm. direktør Aalborg Pirates.
   
  Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:
  Adm. direktør, Thomas Bjuring, tlf. 22 47 44 49
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.