Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: De norske mestre kommer på besøg
  Mike Larsen - 10/08/18

      Foto: BluelineMedia
  Lørdag eftermiddag går piraterne på is til sæsonens første træningskamp, når de forsvarende norske mestre, Storhamar, kommer på besøg.

  Storhamar spillede deres første træningskamp, torsdag aften, da de var på besøg i Frederikshavn, hvor de sejrede med 7-1. Storhamar har på papiret et slagkraftigt hold, der har flere spillere, der tidligere har spillet i Metal Ligaen.

  Defensivt har man Joel Johansson, der i 2014/15 sæsonen spillede i Rungsted, mens det offensivt er flere gamle kendinge af Metal Ligaen. Robin Dahlström (Herning, 2016/17) og Christian Larrivée der tilbage i 2007/08 og 2008/09 spillede i Rødovre, og siden da har han stort set kun spillet i den norske klub.

  Masser af erfaring kommer de med til Aalborg, men nok den største stjerne på holdet er Patrick Thoresen, der har masser af erfaring fra de største europæiske ligaer samt AHL og NHL. Han har ligeledes spillet en masse kampe for det norske landshold ved bl.a. VM, men også en del venskabskampe.

  Piraterne kommer med et stærkt hold, og det forventes, at man kommer til at køre med et meget bredt hold, hvor alle spillere får en del spilletid, så man kan få kamptræning ind i benene på spillerne, inden de kommende kampe i Champions Hockey League.

  Der er kampstart kl. 16.00 i Cool East Arena, og der kan købes billetter her. Hvis man har sæsonkort, så kan de afhentes inden kampstart, og de giver adgang til kampen. Som altid er der en øl eller sodavand med på billetten.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.