Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Kendt ansigt til dagens træning
  Aalborg Pirates - 03/08/18

       
  Når spillerne går på is for første gang i dag kl. 16.00, vil der være et meget kendt ansigt blandt spillerne. Nogen tænker måske NHL stjernen Nikolaj Ehlers, men sagen er, at endnu en person, som uden tvivl også har et stort hjerte hos byens mange hockeyfans vil være til stede.
   
  Victor Panelin Borg træner med Aalborg Prates i august måned. Victors hjerte er hos Aalborg Pirates. Og som Victor udtaler det, så kan han kun se sig selv spille et sted i Danmark, og det er i Aalborg.
   
  - Victor har spillet to fantastiske sæsoner i Aalborg og vi vil selvfølgelig gerne beholde Victor. Victor har også mod på større udfordringer – og det har vi naturligvis respekt for. Victor holder sig i form hos os, og lykkedes det ikke at finde det rigtige i udlandet, så holder vi selvfølgelig forhandlingerne i gang. Det har begge heldigvis en interesse i, udtaler sportschef Ronny Larsen.
   
  - Aalborg er min by. Jeg elsker byen og dens mange fans. Jeg har mod på og er stadig nysgerrig efter endnu et udenlandseventyr – men det skal også være det helt rigtige. Jeg er kræsen, og der skal meget til, hvis jeg skal bytte Aalborg ud med et andet land, udtaler Victor Panelin Borg.
   
  Piraterne går på is kl. 16.00 i dag fredag den 3. august. Der er gratis entre og alle er velkommen.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.