Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Jack Walker til Aalborg Pirates
  Mike Larsen - 12/06/18

       
  Aalborg Pirates kan præsentere Jack Walker på kontrakt for den kommende sæson. Den 21-årige amerikaner kommer til Aalborg efter en flot sæson i ECHL for Rapid City Rush, AHL-erfaring og tidligere draftet af Toronto Maple Leafs.
   
  - Jack Walker er en god skøjteløber med en god teknik, målnæse og et hurtigt håndledsskud. I WHL og ECHL har han flere gange vist prøver på sit stærke skud og sin flotte teknik, hvilket vi glæder os til at se udfolde sig i Aalborg, udtaler sportschef Ronny Larsen.
   
  Tidligere i karrieren spillede Jack Walker for Victoria Royals i juniorligaen, WHL, og blev i 2016 draftet af Toronto Maple Leafs.
   
  - Jack Walker er en sulten spiller, der kommer til Europa for at vinde titler og udvikle sig til en bedre spiller. Hans ankomst til Europa vil nogen mene, er for tidlig, da talentet er til meget mere. Jack, derimod, er opsat på en europæisk karriere, og vi er stolte af at kunne tiltrække ham til klubben, udtaler sportschef Ronny Larsen.
   
  Jack Walker slutter sig til truppen i starten af august. Han kommer til at spille med nummer 9, og kontrakten er for 1 år.
   
       
       


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.