Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Canadisk center til Pirates
  Mike Larsen - 31/05/18

       
  Aalborg Pirates er stolte af, at kunne præsentere den 25-årige canadiske center, Mike McNamee for den kommende sæson. Han kommer fra en sæson i den næstbedste tyske liga, DEL2, hvor han spillede for EC Bad Nauheim, hvor han lavede 49 point i 44 kampe.
   
  Han har tidligere spillet sammen med flere af vores canadiske spillere fra sidste sæson, da han var en del af det canadiske landshold ved Universiade i sæsonen 2016/17, hvor de vandt bronzemedaljer. En turnering, hvor McNamee blev canadisk topscorer med 11 point, hvilket var fordelt på tre mål og otte assists.
   
  - Han spillede sammen med Martin Lefebvre i Quebec Remparts tilbage i 2011/12. Han er en lederfigur både på og uden for isen. Han vil uden tvivl passe godt ind på holdet i denne sæson med den store disciplin, som han behersker i sit spil. Han er ikke den fysiske type, men han har et godt blik for spillet og er fantastisk på powerplay, udtaler sportschef Ronny Larsen.
   
  Mike spillede sammen med Martin Lefebvre i Quebec Remparts i 2011/12, inden turen sæsonen efter gik til Sherbrooke Phoenix, hvor han var assisterende kaptajn. Begge ophold var i den stærke QMJHL-liga, der har opfostret en del store spillere. Efterfølgende blev det til fire sæsoner for Carleton University, hvor han holdte et flot scoringsgennemsnit. Det blev belønnet med en tur til AHL for Syracuse Crunch. Sidste sæson var han for første gang i Europa, hvor han spillede i den næstbedste tyske liga, DEL2, for EC Bad Nauheim.
   
  - Vi er glade for, at Mike har skrevet under med os for den kommende sæson. Han er en sulten spiller, der er kommet til Europa. Han har spillet i stærke ligaer og han kommer til at lære vores unge spillere en masse. Han er en spiller meget i stil med de canadiske spillere, som vi havde omkring holdet sidste sæson, udtaler sportschef Ronny Larsen.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.