Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Jeppe Jul Korsgaard forlænger med 2 år
  Mike Larsen - 24/05/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Aalborg Pirates er stolte at kunne præsentere en forlængelse på to sæsoner med Aalborgdrengen, 20-årige Jeppe Jul Korsgaard. Jeppe er et produkt af vores egen talentudvikling og derfor er det en vigtig spiller at få på plads for fremtiden. Med en lille afstikker i 2014/15 til AIK Stockholm, så har Jeppe spillet hele karrieren i Aalborg.
   
  - Jeppe har gennemgået en stor udvikling de seneste sæsoner, hvor han i denne sæson, har bidt sig fast sammen med et par af vores udlændinge. Stor cadeau til Jeppe, der altid arbejder hårdt - både på isen men også uden for isen, udtaler sportschef Ronny Larsen.

  I denne sæson har Jeppe spillet alle 50 kampe i grundspillet, hvor han har scoret ni mål og assisteret på 19 mål for samlet set 28 point. Det har været hans bedste sæson indtil videre i Aalborg. Han var en af de bedste danske spillere i truppen i slutspillet, hvor han blev noteret for 11 point (6 mål og 5 assists) i 17 kampe.
   
  - Vores strategi og den røde tråd i klubben er, at vi skal udvikle flere af vores egne unge spillere og Jeppe passer perfekt ind i vores masterplan. Derfor er det vigtigt for os, at få kontrakten med Jeppe i hus, så vi viser, at vi står inde for strategien, udtaler administrerende direktør, Thomas Bjuring.
   
  Kontrakten er gældende for sæsonerne 18/19 samt 19/20.
   

     Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.