Næste Kamp:  25. jan 19 kl. 20:00
Rungsted Seier Capital mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Føringen skal forsvares i Herning
  Mike Larsen - 17/04/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  Tirsdag aften og tid til den 3. finalekamp mod Herning. De første to kampe er endt med sejre på 3 mål til Pirates. Først blev det til 4-1 i Herning, mens det i søndags blev til en sejr på 3-0 på hjemmebane. Dermed fører Pirates med 2-0 i kampe, og det hold, der først kommer til fire sejre har vundet DM-guldet.

  Pirates har været det bedste hold på isen i begge kampe, hvor Herning ikke er kommet frem til de store chancer i nogen af kampene. Ligeledes er powerplayet begyndt at fungere for Pirates, der har scoret

  Det ser godt ud for Pirates, men fokus ligger på ingen måde på guldet endnu. Fokus ligger på denne vigtige 3. kamp i serien, hvor Pirates igen kommer til at stå overfor et stærkt BlueFox hold.

  Coach Reid og Larsen har fundet de ting, der skulle gøres for at lukke ned for Hernings farlige duo, Toni Kallela og Lasse Lassen. De er ikke kommet til de store chancer i serien endnu, men de skal ikke have meget plads, før de slår til det. Aftalerne skal overholdes i egen zone, og der skal arbejdes hårdt fra alle fire kæder, som vi har set i de første to kampe, ellers bliver det en svær kamp i Herning.

  Kampen starter kl. 20:30, og der er optakt på TV2 Sport fra kl. 20:20. 
   
   

  Kampsponsor til fredagens finalekamp mod Herning Blue Fox

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.