Næste Kamp:  22. feb 19 kl. 19:00
Rødovre Mighty Bulls mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: En kamp afgør alt
  Mike Larsen - 10/04/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  En kamp skal afgøre, om det skal blive en finalekampe mod Herning eller et par bronzekampe mod Rungsted i den kommende weekend. Vi håber naturligvis på, at drengene besejrer Esbjerg i 7. semfinalekamp, og går til finalen, men der er nogle ting, der skal rettes til.

  Disciplinen var god i Esbjerg, hvor man kun gav to powerplays til Esbjerg, men de var farlige og scorede på det ene af dem. Derimod var vi ikke selv skarpe på vores egne powerplays, og det skal rettes op på. Skøjteløbet skal man køre på med i hele kampen, og gøre Esbjerg en smule møre, men de kommer også med fire stærke kæder.

  Serien er indtil videre endt med seks hjemmesejre, men det gjorde den også sidste sæson mod Gentofte, der kom til Aalborg og sejrede i 7. kvartfinale. Den statistik skal rettes til denne kamp, men sidste gang, at vi spillede en kamp syv mod Esbjerg var i det skæbnesvanger 2004, hvor Esbjerg vandt i overtid i 7. finalekamp.
  Det er et par statistikker, der skal modbevises, tirsdag aften, i Cool East Arena, hvor der er kampstart kl. 20:30. Skal man ud i overtid, så spiller man indtil det første mål scores.

  Støt drengene hele kampen, så de kan høre Jer på isen, så de får de sidste 10%, der kan gøre udslaget på isen. Det kan også ligge et mindre pres på dommeren, der måske føler sig en smule presset til at fløjte en gang ekstra for Esbjerg udvisning.
   
   

  Kampsponsor til tirsdagens semifinalekamp mod Esbjerg Energy

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.