Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Holdindsats sikrede sejren i femte semifinale
  Mike Larsen - 06/04/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  Fredag aften var der lagt i ovnen til et brag mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy, hvor det endte med, at Pirates trak sig ud af kampen med en sejr på 4-2. Publikum fik det hele - masser af mål, intensitet, masser af tacklinger og der var også en mindre slåskamp til at gå hjem på.

  Hos Pirates var der ikke nogen ændringer i kæderne til kampen udover, at Sonny Hertzberg var listet som makker til Victor Panelin-Borg istedet for Jeppe Holmberg, hvor de dog begge fik delt en del spilletid.

  Pirates kom ikke godt ud til kampen, hvor det var Esbjerg, der kom bedst ud til kampen. Tadeas Galansky havde flere store redninger i starten af kampen, hvor man tillod for mange muligheder til Esbjerg.
  Pirates fik kampens første powerplay, men man nåede ikke at få det sat ordentligt op, inden Julian Jakobsen røg ud i 2+2 minutter for en høj stok på Christian Wejse. Esbjerg fik ikke skabt det store i deres powerplay, hvor Kirill Kabanov og Jeppe Jul Korsgaard ydede en stor arbejdsindsats for at lukke ned for Esbjerg og tage en del tid af udvisningerne.
  Mikkel Højbjerg havde en stor mulighed, da han skøjtede mellem to Esbjerg backs, men han fik ikke ordentligt træf på pucken, og Seldrup kunne let redde chancen.

  Pirates kom bedre ud til anden periode, hvor det blev til to hurtige scoringer af Pirates. Først var det Julian Jakobsen, der tæt under mål styrede pucken i nettet på en aflevering fra Sonny Hertzberg, og bare halvandet minut senere var det Jeppe Jul Korsgaard, der blev sendt afsted mod mål, og umiddelbart så det ikke ud til, at han fintede det store, men pucken gled i nettet til 2-0.
  Pirates kom til nogle gode muligheder, og man sluttede perioden i powerplay, hvor man ikke kom frem til de helt store muligheder.

  Pirates ville bare forsvare sejren hjem til slut, men Esbjerg havde pucken en del, og det kom ikke frem til de store chancer. Esbjerg fik dog reduceret til 2-1, da pucken rammer et par mand, og den ender ved Felix Scheel, der sender pucken højt i nettet. Pirates kom mere frem for at score, og det lykkedes også et par minutter senere, hvor Pirates kom afsted i 3mod2, hvor Martin Højbjerg sendte pucken på benskinnen og direkte ud til Nikolaj Carstensen, der igen bragte Pirates foran med to mål.
  Der var en afventende udvisning til Esbjerg, og de stoppede helt med at spille, da de troede, at der ville blive fløjtet, men det blev der ikke, og Martin Højbjerg kunne sende pucken i det tomme net.
  Esbjerg ville spille med musklerne, og den udfordring to Henry Hardarson op, der kom i håndgemæng med Jannick Christensen fra Esbjerg. Begge spillere ville gerne mere, men de blev skilt af. Christensen fik et mindre bad af øl på vej ud af isen, da han viste begge de midterste fingre til Pirates' fans.
  I slutningen af kampen fik Esbjerg pyntet en lille smule på resultatet, da Esben Nielsen fik reduceret med under et minut af kampen.

  Pirates spiller næste gang på søndag på udebane i Esbjerg kl. 13:00, hvor kampen vises direkte på TV.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Esbjerg Energy 4-2 (0-0, 2-0, 2-2)

  24:05 1-0 Julian Jakobsen (Sonny Hertzberg, Martin Højbjerg)
  25:36 2-0 Jeppe Jul Korsgaard (Kirill Kabanov)
  50:17 2-1 Felix Scheel (Anders Krogsgaard, Phillip Bruggisser)
  52:09 3-1 Nikolaj Carstensen (Martin Højbjerg, Oliver Anker Christensen)
  54:06 4-1 Martin Højbjerg (Mikkel Højbjerg)
  59:24 4-2 Adam Miller (Taylor Fleming, Andreas Grundtvig)

  Udvisninger:
  Pirates:
  1x5+20 (Henry Hardarson), 3x2 min.
  Energy: 1x5+20 (Jannick Chrsitensen), 6x2 min.

  Tilskuere: 4406
   
   

  Kampsponsor til fredagens semifinalekamp mod Esbjerg Energy

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.