Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Vigtigste kamp i slutspillet
  Mike Larsen - 05/04/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  Fredag aften spilles en af de vigtigste kampe i dette slutspil for Aalborg Pirates. Stillingen er 2-2 i kampe efter alle fire kampe er endt med hjemmesejre, så Pirates har stadig fordelen af hjemmebane.

  Dog har det været tætte kampe, hvor det har været små marginaler, der har afgjort kampene. Esbjerg har været skarpe, når de har haft muligheden, og der er nogle ting, der skal arbejdes på til kampen.

  Vi har generelt taget for mange udvisninger, og Esbjerg har været meget stærke i powerplay, hvor de senest scorede tre af fire mål i powerplay, og dermed lukkede kampen.
  Pirates har været det bedste hold, når spillet har været 5 mod 5, og derfor er det ekstremt vigtigt at blive ude af udvisningsboksen..
  Der skal arbejdes med vores eget powerplay og spillet i boxplay, hvor Esbjerg for let kommer til muligheder. De muligheder skal de holdes fra i løbet af kampen.

  Pirates TV var omkring Cool East Arena for at tage en lille snak med assistenttræner, Ronny Larsen, omkring serien indtil videre, og den meget vigtige kamp5, der spilles fredag aften kl. 19:30 på hjemmebane.
   
   

  Kampsponsor til fredagens semifinalekamp mod Esbjerg Energy

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.