Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Hertzberg sikrede sejren til Pirates
  Mike Larsen - 01/04/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  Der var et par spillere tilbage på isen for Aalborg til eftermiddagens kamp mod Esbjerg Energy, heriblandt en debutant. Forward Martin Højbjerg var tilbage på holdet, mens backen Sonny Hertzberg, der var kommet til Aalborg kort inden transferdeadline, fik sin debut. Det gav lidt ændringer i et par kæder, hvor man igen havde Højbjerg tvillinger samlet med Julian Jakobsen.

  Pirates sad på kampen fra kampens begyndelse, og det blev til flere gode muligheder for en tidlig føring til Pirates. Føringen kom, men det var først med omkring to minutter igen af perioden, da Kirill Kabanov var først over sin egen retur.
  Forinden da havde Tadeas Galansky haft en kæmperedning, hvor han får det yderste af gribehansken på pucken, og får den vippet ved siden af mål.
  Pirates havde fuld kontrol over den første periode, hvor man også vandt skudstatistikken med 16-6.

  Pirates kom hurtigt i powerplay i 2. periode, hvor Martin Lefebvre scorede for anden kampe i træk på hjemmebane. Afleveringen op til målet kom fra Olivier Hinse, der lå pucken perfekt til rette for Lefebvre, der sendte pucken direkte i nettet til stor jubel i Cool East Arena.
  Kort efter kom Esbjerg Energy i powerplay, hvor Anders Krogsgaard sendte pucken på mål fra blueline, hvor den blev rettet af på vej i mål bag Galansky.
  Esbjerg fik presset Pirates i stor stil, hvor Galansky flere gange måtte hive store redninger op af ærmet for at holde Pirates inde i kampen. Mikkel Højbjerg scorede til 3-1, da han var først over en puck, der blev smidt rundt i banden. Højbjerg smed pucken ind foran mål, hvor den ramte Seldrup og gik i mål.
  Under to minutter senere fik Esbjerg reduceret til 3-2, da Broxk Nixon sendte et hurtigt skud mod Galansky, der ikke var helt klar i situationen.

  Pirates arbejdede hårdt på i 3. periode, hvor det gav bonus, da Olivier Hinse i powerplay hamrede pucken ind bag Seldrup, der ikke havde en chance for at se pucken. Forinden havde man haft flere gode muligheder for at komme yderligere foran, men det var først, da Olivier Hinse hamrede pucken i nettet. Minutter efterfølgende blev det til 4-3, da Esbjerg havde powerplay, og Philip Bruggisser sendte pucken hele vejen i nettet. Galansky var chanceløs i situationen.
  Pirates havde muligheden i powerplay, hvor de var 5mod3, men pucken hoppede ikke Pirates' vej i situationen.
  Esbjerg pressede alt, hvad de kunne for en udligning, og med omkring 30 sekunder igen af perioden satsede Esbjerg uden målmand, og det lykkedes for Phillip Bruggisser at sende pucken hele vejen i nettet til 4-4.

  I overtiden var Esbjerg tæt at gøre det onde ved Pirates igen, da Adam Miller blev sendt alene afsted mod mål. Denne gang havde Tadeas Galansky dog luret Miller, der forsøgte at gå efter hullet mellem benene.
  Pirates havde flere store muligheder, og det endte med 3-4 store muligheder i samme sekvens, hvor Sonny Hertzberg kunne sende pucken i det tomme mål til slutresultatet 5-4 og en føring på 2-1 i kampe til Pirates.

  Pirates spiller næste gang på tirsdag i Esbjerg, mens næste hjemmekamp er på fredag kl. 19:30. Køb din billet online og spring køen over i Cool East Arena.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Esbjerg Energy 5-4 (1-0, 2-2, 1-2, 1-0)

  17:48 1-0 Jeppe Jul Korsgaard (Olivier Hinse, Kirill Kabanov)
  23:06 2-0 Martin Lefebvre (Olivier Hinse, Pierre-Olivier Morin) PP
  25:59 2-1 Anders Krogsgaard (Alexis Loiseau) PP
  32:05 3-1 Mikkel Højbjerg (Nikolaj Carstensen)
  33:52 3-2 Brock Nixon (Taylor Fleming)
  47:14 4-2 Olivier Hinse (Pierre-Olivier Morin, Martin Lefebvre) PP
  50:43 4-3 Phillip Bruggisser (Adam Miller) PP
  59:55 4-4 Phillip Bruggisser (Colin Vock, Carson McMillan)
  65:32 5-4 Sonny Hertzberg (Martin Højbjerg, Julian Jakobsen)

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Energy: 7x2 min.

  Tilskuere: 3562
   
   

  Kampsponsor til fredagens semifinalekamp mod Esbjerg Energy

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.