Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Vigtig kamp i Cool East Arena
  Mike Larsen - 01/04/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  I eftermiddag kommer Esbjerg Energy på besøg i Cool East Arena til endnu et opgør i semifinaleserien. Der står 1-1 i kampe efter begge hold har vundet deres første kamp på hjemmebane.

  I tirsdags sejrede Pirates med 3-1 på hjemmebane, hvor Esbjerg var foran indtil slutningen af 2. periode, hvor Martin Lefebvre udlignede. I 3. periode scorede Lefebvre igen, og Mikkel Højbjerg lukkede kampen.
  I fredags tog Pirates turen til Esbjerg, hvor Esbjerg var foran tre gange i løbet af de første to perioder. I 3. periode kom Pirates foran, men Esbjerg fik udlignet med 1:21 igen af perioden til 4-4. Kampen gik i overtid, hvor Pirates blev for offensive, og det straffede Esbjerg ved at score i overtiden.
  Så længe, at vi spillede 5 mod 5 i begge kampe, så var Pirates det bedre hold, men vi skal holde os fra udvisningerne, hvor Esbjerg var skarpe og straffede os.

  I eftermiddag skal trenden vendes, og Pirates skal tilbage på det vindende spor. Coach Reid og Larsen har gameplanen klar, så vi kan komme på 2-1 i kampe. Hjemmebanen skal forsvares og gør vi det hele vejen, så ender vi i finalen.

  Der er kampstart kl. 17:45, og hvis man ikke har billet endnu, så kan det skaffes på her på hjemmesiden. Kampen sendes direkte på TV2Sport, men hockey skal opleves i hallen, så kom og støt drengene til en vigtig sejr.
   
   

  Kampsponsor til søndagens semifinalekamp mod Esbjerg Energy

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.