Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Mestrene tager imod i aften
  Mike Larsen - 30/03/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  I aften tager Aalborg Pirates til Esbjerg for at komme foran med 2-0 i kampe. Der er flere gode ting, som man kan tage med fra den første kamp, men der er også et par ting, der skal rettes, ellers har Esbjerg holdet til at gøre livet svært for Pirates.

  Første kamp endte med en sejr på 3-1 til Pirates efter en meget tæt kamp, hvor det var de små marginaler, der var Pirates' side. Esbjerg havde flere gode muligheder for at komme på 0-2, inden Martin Lefebvre udlignede til 1-1 i slutningen af 2. periode. Tadeas Galansky fortsatte sit storspil fra kvartfinaleserien, hvor han var en afgørende faktor for, at Frederikshavn blev besejret med 4-0 i kampe.

  I tirsdags fik Pirates kun én udvisning i hele kampen (Esbjerg fik tre), og spillerne fra begge hold fik lov til at gå til stålet og afgøre det på isen i stedet for, at det var dommerne, der skulle afgøre det.
  Om linien fra dommerne bliver den samme i aften, må man se an i løbet af de første minutter af kampen, og så tilpasse sig den. Det hold, der først tilpasser sig dommerlinien får en god fordel i kampen.

  Pirates Support sender en busfuld fans til Esbjerg til kampen for at støtte drengene til sejr i aften. Alle andre har mulighed for at se kampen på TV2 Sport med optakt fra kl. 19:00 (kampstart kl. 19:30).

  Se eller gense highlights fra tirsdagens kamp mod Esbjerg Energy herunder.
   
   

  Kampsponsor til søndagens semifinalekamp mod Esbjerg Energy

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.