Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Vigtig kamp tre spilles i aften
  Mike Larsen - 13/03/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  I aften kommer Frederikshavn på besøg i Gigantium Isarena til den tredje kamp i kvartfinaleserien, der spilles bedst af syv kampe. Pirates har vundet de første to kampe - begge med ét mål.

  I aften må vi forvente, at det er et White Hawks hold, der kommer med noget desperation, og det er coach Reid og assistent Larsen også klar på. De har gameplanen klar til i aften, og med en sejr kan vi komme på 3-0 i kampe, og så vil det se meget godt ud.
  Men sejren kommer ikke let, for White Hawks vil forsøge at tire vores spillere til at lave fejl, men det gælder om at holde hovedet koldt og ikke lave fejl. Personlige fejl og antallet af udvisninger skal minimeres ellers kan Frederikshavn slå til.

  I søndags blev det til en sejr på 3-2 i Frederikshavn i en kamp, hvor Pirates havde kontrol i det meste af kampen. Frederikshavn kom godt nok foran i powerplay, men i slutningen af 2. periode blev koden til Lillie knækket og to mål på 26 sekunder vendte kampen på hovedet, resultatmæssigt.
  I 3. periode pressede Frederikshavn på, men det var Pierre-Olivier Morin, der afgjorde kampen med sin scoring til 3-1. Frederikshavn fik reduceret mod slutningen uden at komme tættere på.

  Der er kampstart kl. 19:30 i Gigantium, og dørene åbner kl. 18:00, så det er bare at komme i god tid, så man hurtigt kan komme ind uden de store problemer.
   
   

  Kampsponsor til tirsdagens kvartfinalekamp mod Frederikshavn White Hawks

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.