Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Nederlag til Pirates i sidste grundspilkamp
  Mike Larsen - 25/02/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  Pirates havde noget at revanchere fra nederlaget mod Gentofte i fredags, hvor man tabte med 5-2. Man havde været uden en del profiler til den kamp, og det var ikke anderledes i eftermiddag, hvor Martin Højbjerg, Mikkel Højbjerg, Kristian Kodal, Bjarke Møller, Mads Iversen, Christopher Frederiksen og Sonny Hertzberg stadig var ude, men Sebastian Brinkman var ny spiller på den liste. Det betød, at Frederik Nielsen fik endnu en kamp på eliteholdet, mens Lasse Jul Korsgaard var kaldt op til endnu en kamp.

  Pirates startede kampen i højt tempo, og kom til flere gode muligheder i starten af kampen, og derfor var det også fortjent efter spil og chancer, at Kirill Kabanov bragte Pirates foran med 1-0. Henriksen i Esbjergmålet blev forvirret af spillet bag mål, og det udnyttede Kirill Kabanov til at score til 1-0.
  Esbjerg var farlige på deres chancer, og når man ikke fik ryddet op foran Galansky, og det udnyttede første Colin Vock til at udligne, mens Carson McMillan bragte Esbjerg foran med 2-1, da han flot firsttimede pucken i nettet.
  Pirates var tæt på at udligne i flere omgange, men man kunne ikke sende pucken i nettet til stor irritation for Piratesspillerne.

  Pirates fortsatte i anden periode med at sende en masse kvalificeret skud afsted mod Henriksen, men han havde fået det store spil frem til perioden. Det havde Galansky også i den anden ende, hvor han på et tidspunkt havde et par store redninger lige efter hinanden, hvor han dog måtte have hjælpe fra Jeppe Holmberg til det tredje forsøg.
  Perioden endte målløs, men Pirates fik en udvisning med kort tid tilbage af perioden, og derfor skulle de starte i undertal i 3. periode.

  Det powerplay endte med en scoring til 1-3, da Felix Scheel sendte pucken mod mål, hvor Galansky kun kunne halvklare det. Pucken trillede mod mål, men Henry Hardarson kunne ikke nå at slå pucken væk, men i stedet fik han slået den i nettet.
  Esbjerg havde pucken i nettet en gang mere kort efter, men det blev annulleret, da Jacob Grumsen havde fløjtet for blokering, da han ikke kunne se pucken mere. Galansky modtog en smule behandling i situaitonen, men han spillede videre.
  Kort efter kom Pirates i undertal, hvor Galansky blev ramt hårdt på hjelmen, og der blev fløjtet for at tjekke, om han var helt klar igen.
  Pirates satsede mere som kampen skred frem, men det lykkedes ikke for Pirates at score. Med under et sekund tilbage af perioden kom det til større tumult, da Justin Crandall havde sat en cross-checking i hovedet på Olivier Hinse. Victor Panelin-Borg gik til tre Esbjergspillere, hvorefter at der kom mindre tumult af, hvor Esbjergs Jannik Christensen inviterede Victor Panelin-Borg til slåskamp, og han var også klar, men den ene liniedommer lå sig imellem og stoppede det.

  Pirates spiller første næste gang fredag 9. marts, hvor den første kvartfinale spilles. Modstanderen kendes ikke endnu, men følg med på hjemmesiden og de sociale medier, hvor det vil blive offenliggjort.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Esbjerg Energy 1-3 (1-2, 0-0, 0-1)

  03:51 1-0 Kirill Kabanov (Jeppe Jul Korsgaard, Olivier Hinse)
  05:05 1-1 Colin Vock (Adam Miller, Jannik Christensen)
  13:51 1-2 Carson McMillan (Alexis Loiseau, Adam Miller)
  41:04 1-3 Felix Scheel (Justin Crandall, Nicholas Crawford) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  8x2 min.
  Energy: 1x5+20 (Justin Crandell), 1x10 min. (Jannik Christensen), 6x2 min.

  Tilskuere: 1825
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Esbjerg Energy

   
   
   
  Hos HP Byg og Aalborg Varme er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.