Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates cruisede sig til en sikker sejr
  Mike Larsen - 20/02/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  En del mennesker havde valgt at tilbringe endag af vinterferien i Gigantium, hvor TommyTelt.dk havde sat det store legeland op til de mindste, så de kunne få brændt en masse krudt af inden kampen.

  Aalborg var stadig uden Bjarke Møller, Kristian Kodal og Martin Højbjerg, men også Christopher Frederiksen var kommet på skadeslisten sammen med den nye spiller, Sonny Hertzberg, der havde haft et uheld til mandagens træning.
  Pirates havde skiftet lidt rundt i kæderne for at prøve lidt forskelligt af inden slutspillet, og også på grund af skaden til Christopher Frederiksen.
  Spillemæssigt blev der cruiset til en sejr på 5-1, hvor kampen reelt blev afgjort i første peroide, hvor Pirates var foran med 3-1 efter 10 minutter.

  Det var et Pirates hold, der var i højeste gear fra første fløjt, og det var ikke mange muligheder, som Hvidovre tilspillede sig i de første tyve minutter af kampen. Derfor var det også fortjent efter spil og chancer, at det var Pirates, der scorede kampens første mål. Julian Jakobsen slog den ind med baghånden efter en retur fra Lundström i Hvidovre målet. Kort efter fik Hvidovre deres første skud på mål, hvor Galansky ikke så helt heldig ud. Det varede dog ikke længe før, at Pirates igen var foran, og denne gang var det Pistol Pete, der sendte pucken i nettet til 2-1 efter opspil fra Mikkel Højbjerg.
  Det blev også til 3-1, da Olivier Hinse, Jeppe Jul Korsgaard og Kirill Kabanov havde deres egen lille legestue foran målmanden, og Kabanov fikst afdriblede Lundström i målet og lå pucken i det tomme mål til stor jubel blandt de fremmødte tilskuere. Pirates cruisede resten af perioden dog skabte man store chancer, men pucken gik ikke i nettet yderligere.

  Pirates arbejdede videre i anden periode, hvor de også kom til flere gode muligheder, men disciplinen i afslutningerne var ikke den stærkeste. Flere gange var det pucken lige på målmand Lundström, og sjældent var det med trafik foran mål. Pirates havde et par muligheder i powerplay, men det lykkedes ikke at score i de første to af disse, hvor spillet ellers blev sat op til gode muligheder, men afslutningerne kom ikke.

  Til 3. periode skiftede Pirates målmand, så det var Jesper Wulff Pedersen, der kom ind og fik noget værdifuld spilletid i målet. Pirates startede tredje periode i powerplay, og Peter Quenneville kom frem til en enkelt god mulighed, men skuddet blev overplaceret.
  Publikum blev dog ikke snydt for et par mål. Først var det Olivier Hinse, der kanonerede pucken i nettet til 4-1 og endegyldigt afgjorde kampen, mens Peter Quenneville lukkede kampen med sin anden scoring i kampen til slutresultat 5-1.

  Pirates spiller næste gang på fredag, hvor turen går til Gentofte, mens næste hjemmekamp er på søndag kl. 17:30. Bemærk, at kampen er blevet flyttet fra 15:00 til 17:30 grundet TV, men ishockey skal ses live i hallen.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Hvidovre Ishockey Fighters 5-1 (3-1, 0-0, 2-0)

  04:43 1-0 Julian Jakobsen (Lasse Bo Knudsen, Peter Quenneville)
  05:35 1-1 Victor Cubars (Tobias Dyk, Sebastian Svendsen)
  06:55 2-1 Peter Quenneville (Mikkel Højbjerg, Julian Jakobsen)
  09:42 3-1 Kirill Kabanov (Jeppe Jul Korsgaard, Olivier Hinse)
  48:02 4-1 Olivier Hinse (Kirill Kabanov, Victor Panelin-Borg)
  58:48 5-1 Peter Quenneville (Mikkel Højbjerg, Julian Jakobsen)

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Fighters: 1x10 min. (Magnus Povlsen), 9x2 min.

  Tilskuere: 1895
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Hvidovre Ishockey Fighters

   
   
   
  Hos Aalborg Havn og TommyTelt er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.