Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Revanchelystne Pirates tager imod Fighters
  Mike Larsen - 20/02/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  I aften kommer Hvidovre Ishockey Fighters på besøg i Gigantium til en kamp, hvor udeholdet har mest at spille for. Pirates er sikre på 2. pladsen, og man kan nå førstepladsen, men det kræver, at Herning taber alle deres resterende kampe i ordinær tid, mens Pirates vinder deres i ordinær tid.
  Hvidovre derimod har ni point op til Herlev på 10. pladsen og med fire kampe igen, så skal de have mindst ti point mere end Herlev i de kampe. Derfor er Hvidovre næsten nød til at jagte sejren i aften.

  Pirates havde tre spillere med landsholdet i den forgangne uge, hvor det blev til tre sejre over Frankrig, Østrig og Letland. Den sidste dog først i straffeslag, men Danmark gik ubesejret gennem turneringen. Julian Jakobsen, Mikkel Højbjerg og Lasse Bo Knudsen kommer med selvtillid efter nogle gode landskampe.

  Selvom Hvidovre ligger nummer 11, så er de ikke et hold, der skal tages let på. De har tidligere vist mod Aalborg, at de kan drille de andre hold. Hvidovre har tidligere på sæsonen sejret i Aalborg, og det nederlag skal Pirates have revanche for.

  Inden landsholdspausen var Pirates uden Bjarke Møller, Martin Højbjerg og Kristian Kodal. Der er intet nyt omkring disse spilleres tilstand til sæsonens næstsidste hjemmekamp i grundspillet.
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Hvidovre Ishockey Fighters

   
   
   
  Hos Aalborg Havn og TommyTelt er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.