Næste Kamp:  22. feb 19 kl. 19:00
Rødovre Mighty Bulls mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Kabanov sikrede 2. pladsen
  Mike Larsen - 09/02/18

      Foto: BlueLineMedia
  Fredag aften kunne Pirates sikre sig 2. pladsen i Metal Ligaen med en sejr, eller hvis Frederikshavn tabte i Rødovre. Det endte med at blive en sejr i overtid med den mindst mulige margin, nemlig 1-0. Kirill Kabanov var målscoreren, der sikrede andenpladsen til Pirates.

  Til kampen var der ingen ændringer på holdet i forhold til kampen i Herlev, der blev vundet med 4-0. Det betød, at Bjarke Møller, Martin Højbjerg og Kristian Kodal var ude med skader. Forud for kampen blev januar måneds spiller kåret af Pirates Support, og det endte med en smal sejr til målmand, Tadeas Galansky, der har haft en meget stærk periode med få indkasseret mål.

  Spillet fra Pirates' side har været bedre i flere af de seneste kampe. SønderjyskE havde pucken en del mere end, man har været vant til at give modstanderen. Heldigt for Pirates, så havde Tadeas Galansky endnu en af sine gode dage i målet, hvor han pillede pynten af SønderjyskEs spillere i flere omgange. Pirates havde et par gode muligheder, bl.a. i undertal, hvor Kirill Kabanov fandt Olivier Hinse, men han kunne ikke sende pucken i nettet. Jeppe Jul Korsgaard var meget aggressiv og kom flere gange tæt på at score.

  Pirates var bedre i anden periode, hvor de kom frem til flere gode muligheder, hvor især Kirill Kabanov og Olivier Hinse havde nærgående forsøg. Bagude tillod man dog flere store muligheder, men Tadeas Galansky havde en af de gode dage. Pirates fik nogle flere muligheder i powerplay, men modsat i de seneste par kampe, så gav det ikke pote i anden periode for Pirates.

  Tredje periode blev en mindre ørkenvandring, hvor Pirates ikke ville blotte sig bagude, for det ville være et spørgsmål om tid, før SønderjyskE scorede. Pirates arbejdede dog også godt fremad af isen, hvor man kom til nogle gode muligheder, men ingen af holdene havde kvaliteterne til at score kampens første mål. Clay Anderson var tæt på at sende pucken i nettet, men den ene stolpe var i vejen. Det var det tætteste, nogle af holdene kom på at score i ordinær tid.

  Det betød overtid i Gigantium, og her var det Kirill Kabanov, der var skrapretteren. Tadeas Galansky var hurtigt ude og sendte pucken op af isen til Christopher Frederiksen, der spillede lidt pingpong med Kirill Kabanov, mens Kirill sendte pucken fra blueline op i det ene hjørne. Det blev det afgørende mål, og Pirates kunne notere sig to point på kontoen, hvilket var nok til at sikre sig 2. pladsen i grundspillet.

  Pirates spiller næste gang på søndag 11. februar kl. 15.00 i Herning, mens næste hjemmekamp først er tirsdag 20. februar kl. 19.00, hvor Hvidovre Fighters kommer på besøg i Gigantium.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - SønderjyskE 1-0 (0-0, 0-0, 0-0, 1-0)

  63:32 1-0 Kirill Kabanov (Christopher Frederiksen, Mikkel Højbjerg)

  Udvisninger:
  Pirates:
  5x2 min.
  SønderjyskE: 7x2 min.

  Tilskuere: 2425
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod SønderjyskE

   
  Hos Krifa er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.