Næste Kamp:  22. feb 19 kl. 19:00
Rødovre Mighty Bulls mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Formstærke Pirates tager mod SønderjyskE
  Mike Larsen - 08/02/18

      Foto: BlueLineMedia
  SønderjyskE kommer til Gigantium, fredag aften, og det bliver stadig en hård kamp for Pirates. Selvom SønderjyskE ligger nummer 9 i øjeblikket, så skal man ikke tage let på kampen. SønderjyskE har været ramt af en del skader igennem hele sæsonen, hvor de på et tidspunkt manglede seks af deres top9 forwards. Der var de til tider et let offer for en del hold, men nu er man tilbage på et minimum af skader. Det skulle kun være Thomas Spelling og Magnus Leth Nielsen, der er ude til kampen for SønderjyskE.
   
  SønderjyskE fik i fredags en snitter af Esbjerg på hele 7-2 på udebane, og det var den berømte dråbe, der fik bægeret til at flyde over, og man fyrede cheftræner, Dan Ceman. Assisttræner Christopher Straube har taget over for resten af sæsonen, og han har fået Kim Lykkeskov ind som medhjælper i boksen. Deres første kamp gav en sejr på 3-2 over Rødovre Mighty Bulls.
  Det kan meget vel være noget, der kan give en trodsaktion hos spillerne, og de stempler mere sammen som et hold og giver en mulig hjemmebane i playin et skud. Ellers har SønderjyskE bredden og erfaringen på holdet til at gå langt.
   
  Vi spillede i den forgangne uge to kampe, og det blev begge gange til sejre på 2-1, hvilket man kunne se på TV2Sport. Først på udebane over Frederikshavn White Hawks, hvor der kom samling på det hele i 3. periode, og scorede et par hurtige mål. Også et par hurtige mål var afgørende i fredagens kamp mod Rungsted Seier Capital, der kom i starten af 2. periode, da Pirates kom i deres første powerplay i kampen.
  I tirsdags blev det til en sikker sejr på 4-0 i Herlev, hvor defensiven stod rigtig godt, og man udnyttede igen et par powerplays.
   
  Pirates ligger på 2. pladsen med 10 point op til Herning på 1. pladsen samt 13 point ned til Frederikshavn på 3. pladsen. Vi ligger lunt i tabellen, og coach Reid og Larsen kan bruge de kommende kampe som kampe, hvor man lige kan finpudse nogle småting frem mod slutspillet, da det er usandsynligt, at vi rykker os nogle steder i tabellen.
   
  Selvom Pirates har vundet tre af de første fire kampe i sæsonen mod SønderjyskE, så er det Pirates, der har revanche til gode, da Pirates senest tabte med 4-2 i Vojens i starten af januar.
   
  I Herlev var Nikolaj Carstensen tilbage på holdet, mens trekløveret Bjarke Møller, Kristian Kodal og Martin Højbjerg var ude. Der er ikke noget nyt omkring de tre spillere til kampen.
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod SønderjyskE

   
  Hos Krifa er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.