Næste Kamp:  22. feb 19 kl. 19:00
Rødovre Mighty Bulls mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates plukkede fugle
  Mike Larsen - 06/02/18

      Foto: BlueLineMedia
  Tirsdag aften i Herlev er ikke just en livret for Pirates, hvor det er forholdsvis tidligt afsted og hjemme igen en gang i løbet af natten. Kampene skal dog spilles, og det er med at være fokuseret fra kampens start.

  Der var en smule dramatik på turen mod Herlev, da det ene hjul på bussen eksploderede, og man måtte vente i 40 minutter. Det betød, at kampen blev udsat med 15 minutter, og man ville nu være det senere hjemme.

  Pirates havde meget godt styr på Herlev i den første periode, og selvom det var Pirates, der kom i undertal, så havde man godt styr på Herlevs powerplay i aften. Det lignede også længe en målløs første periode, men en god styring fra Oliver Anker Christensen sendte Pirates i front med 1:21 tilbage af 1. periode. Oplægget kom fra Victor Panelin-Borg, der også havde sine offensive muligheder i kampen.

  Pirates startede anden periode i powerplay, og igen var Clay Anderson klar med et hug fra distancen, der gik hele vejen i nettet. Det var tredje kamp i træk, at Clay scorede, og han har virkelig fundet målene frem på de rigtige tidspunkter.
  Herlev kom til nogle muligheder, men det var mest grundet Pirates' egne små dumheder, hvor Pirates endte med at få fem udvisninger i løbet af perioden. Men der blev fightet godt i boxplay hele perioden igennem.

  2-0 inden 3. periode, og det skulle forsvares hjem uden skader, og man ville gerne holde nullet til Galansky også, da han har spillet nogle gode kampe på det seneste, hvor der er gået et enkelt mål ind i hver.
  Midtvejs i perioden blev kampen lukket, da Mikkel Højbjerg sendte pucken i nettet til 3-0 til Pirates. Et godt opspil, og pucken endte i nettet.
  Herlev fik taget deres udvisninger også, og i slutningen sendte Olivier Hinse pucken i nettet uden den store chance for Mosher i Herlevs mål. 4-0, og kampen blev et par minutter senere fløjtet af.

  Pirates spiller næste gang på fredag, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Gigantium. Der er kampstart kl. 19:30, og det er muligt at købe billetter via linket her.
  Kun 40 kroner + gebyr, og så giver vi den første øl eller sodavand i boden på vej ind i hallen.


  Herlev Eagles - Aalborg Pirates 0-4 (0-1, 0-1, 0-2)
  18:39 0-1 Oliver Anker Christensen (Victor Panelin-Borg, Tobias Ladehoff)
  21:55 0-2 Clay Anderson (Mikkel Højbjerg, Christopher Frederiksen) PP
  49:54 0-3 Mikkel Højbjerg (Julian Jakobsen, Jeppe Holmberg)
  58:00 Olivier Hinse (Pierre-Olivier Morin, Peter Quenneville) PP

  Udvisninger:
  Eagles:
  1x10 min. (Rasmus Vad Christensen), 5x2 min.
  Pirates: 7x2 min.

  Tilskuere: 480
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod SønderjyskE

   
  Hos Krifa er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.