Næste Kamp:  22. feb 19 kl. 19:00
Rødovre Mighty Bulls mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates på togt i Herlev
  Mike Larsen - 05/02/18

      Foto: BlueLineMedia
  Tirsdag aften skal Pirates til Herlev for at revanchere det nederlag, som de fik tidligere på sæsonen i netop Herlev på 5-2. Spillemæssigt har Pirates været gode på det seneste, hvor man har lukket ned for de andre hold, og har kun lukket tolv mål ind i ti kampe, men man har kun holdt nullet en enkelt gang i de ti kampe.

  Herlev har alt at kæmpe for i bunden af ligaen, hvor de ligger nummer ti med seks point ned til Hvidovre på 11. pladsen, der ikke giver play-in efter grundspillets 50 kampe. Reelt set har de syv point, da Herlev har tiebreakeren, hvis de skulle ende på samme antal point. Begge hold (Herlev og Hvidovre) har syv kampe tilbage inkl. denne kamp i aften.

  Pirates har fået en del sejre på det seneste, og selvom man har vundet ni af de seneste ti kampe, så skal der ikke tages let på kampene. Herlev har vist, at de er et hold, der, på en god dag, sagtens kan drille de bedste hold i ligaen, så der skal være fuld fokus fra kampens start og min. 60 effektive spilleminutter.
  Senest blev det til en sejr på 2-1 over Rungsted Seier Capital efter en storkamp af Tadeas Galansky i målet. Et par powerplays i starten af anden periode afgjorde kampen tli Pirates' fordel, selvom det blev meget spændende mod slutningen, da Rungsted fik reduceret med et par minutter igen.

  Mod Rungsted Seier Capital var Pirates uden forwards Bjarke Møller og Martin Højbjerg samt backs Nikolaj Carstensen og Kristian Kodal. Der er ikke noget nyt omkring de fire spillere til kampen i Herlev.

  Sidst, at Pirates spillede mod Herlev, var det på hjemmebane, hvor Pirates sejrede med 13-1, hvor der kom hele 11 forskellige målscorere på tavlen.
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod SønderjyskE

   
  Hos Krifa er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.